Ballagása előtt néhány órával, édesanyja kezei között halt meg a csornai Kossuth-szakiskola egyik végzős diákja. Nyári Szabina halála okaként vírust nevezett meg a boncolás.

Forrás: kisalfold.hu
Feltöltő: legcsavar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nagyon sajnálom a családot. Ezek az igazi tragédiák! Nyugodjék békében Szabina!
Zsoltika
én is sajnálom. de mit keres itt ez a hír, meg bárhol is?
Zolipapa
És még néhány gondolat: ugyan nem vagyok orvos, de annyit értek az egészségügyhöz, hogy egy vírusfertőzés ennyire hirtelen senkinél nem okozhat halált; ez nyilvánvaló mese. Úgyhogy a pathológusnak nem kellene a fájdalomtól lesújtott szülőket meg testvéreket még ilyen bornírtsággal is megvezetni. Nyilvánvalóan olyan baja lehetett Szabinának (amennyiben bizonyítottan nem szívinfarktus), aminek közlése nem publikus, még a hozzátartozók számára sem.
Ezúton szeretném az egész család felé kifejezni mély döbbenetemet, egyszersmind szívből-lélekből jövő legegyüttérzőbb, legőszintébb részvétemet.
Az Örök Világosság fényesedjék Neked, drága kis Szabina! Ismeretlenül is tiszteletbeli keresztlányom lettél! Tényleg elballagtál, nemcsak az iskolából, de örökre. De talán nem is örökre, csak a viszontlátásig.
Szólaljon meg hát emlékedre Joseph Haydn: A Megváltó Krisztus hét szava a keresztfán" c. gyász-zenéje, amelyben a nagy művész zenébe öntötte a kínszenvedés, az elmúlás minden sötét pompáját, annak valamennyi apokaliptikus borzalmával együtt.
Requiescat In Pacem, Szabina...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.