Sajátos párharc bontakozott ki az európa parlamenti választás finisében: az SZDSZ a Jobbik támadására építette fel kampányát, míg a Jobbik elsősorban a liberális párt által képviselt értékek tagadásával igyekszik Brüsszelbe jutni.

Forrás: hetek.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@antonka: Tökéletesen megtudom érteni a csalódottságodat. Tartok tőle, hogy nem vagy egyedül, az országban még nagyon sok hozzád hasonló ember van ugyanilyen apátiában. Ezért én nem az állampolgárainkat hibáztatom, hanem az elmúlt 20 év hazug, romboló kormányait.
Viszont azt meg kell látni minden jóra törekvő állampolgárnak, hogy ha így haladunk tovább, /korruptan, a liberalizmus kiforgatott formájában/ akkor az országunk és a népünk el, és ki pusztul.
Azt már tapasztaltuk, hogy 20 év alatt kik mit tettek, nemtettek, az ország és a nép felemelkedéséért /vagy éppen ellene/, viszont ha feladjuk a biztos pusztulás vár ránk!
Meg kell szavazni a bizalmat olyan embereknek, akik nem a kommunista hatalom "átrendeződéséből" kerültek hatalomra, hanem a "nép fiai"-ból jöttek fel, ismerik az ország állapotát, a nép szükségeit, /a lábuk érinti a talajt, nem úgy mint a jelenlegi politikusok, akik azt sem tudják mennyibe kerül 1 kg. kenyér/, diplomás emberek, akik tudják, hogy hogy lehet vissza rántani az országot a szakadék széléről!!!!
Ha van bátorságunk és lelkierőnk ezt megtenni, akkor esélyt kapunk a túlélésre, ha pedig beletörődünk a jelen helyzetbe, akkor egyértelmüen a szakadék fenekén landolunk!!!
xu
@Horizont: Én még egyensúlyozok.
nyirtass
@Horizont: Ha nemváltunk gyors irányt akkor lesz ettől lejebb is!!, - amit az átlagállampolgárok nem fognak túl élni, a szó legszorosabb értelmében.
Ma még csak azt mondhatjuk el, hogy nagyon sokan kihulltak közülünk, akik még élhetnének normális életkörülmények között.
nyirtass
@Horizont:
A gyors irányváltás egyik elengedhetetlen feltétele, felszámolni a korrupciós politizálást, nem ellopni a nemzet jövedelmét!!!, -így a megszorítások is feleslegessé válnak.
Az elmúlt 20-évben az embereket elkábították, hazudoztak, nagyon sokan csalódottak lettek, hitetlenek, beletörődöttek.
Megértem ezt a lelki állapotot, csak az ilyen emberektől azt kérem, hogy saját magukban gondolják végig, főleg ha van gyermek, vagy unoka, - hogy hova vezet ez az út, mi lesz a gyermekeimmel, vagy unokáimmal. Az Ő sorsuk ér e nekem annyit, hogy félrelököm a saját deprimáltságom, és beállok abba a sorba amelyikben országunkért és népünkért szállnak síkra "nagyszájú, de értelmes, tisztességes" emberek.
Ha ezt megtudjuk tenni, akkor azt fogjuk látni, hogy az a sor egyre csak nőni fog, és mindjárt nem lesz annyira reménytelen és kilátástalan a helyzetünk.
furfang
@nyirtass: Ezt írod:" Igaz, hogy a fidesz megpróbálja lekoppintani a Jobbik programjait, de ez csak addig tart, amíg a fidesz kampányfogásoknak vége nem lesz.
Ezeket a programmokat a Jobbik fogja megvalósítani!!!, Orbán pedig csak szájhősködik, ahogy szokott. "

Nem vagy Te egy kicsit elfogult a Jobbik javára? A Jobbik még egy kacér gondolat sem volt, amikor Orbán és a FIDESZ..... és ők voltak már kormányzó párt is. És szerintem évtizedek óta az volt a legjobb 4 éve MO.-nak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.