Május 9-e, vagyis az Európa-nap munkaszüneti nappá nyilvánítását kezdeményezi az SZDSZ európai parlamenti választási listavezetője.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
komolyan ez a legfontosabb most? európa nap, az... európa bohócainak.
Rockxy
És az eszdéesz fogja fizetni a virslit meg a sört?
xu
Nem veszítek észre, hogy kínlódnak és kínoznak!
Diamont Frost
Na! Szóval az van,hogy május 8-9 munkaszüneti nap pl. szlovákiában is / jöttek is ezrével vásárolni/
Náluk a május 8,ill.9 a II. világháboru befejezésének ünnepe.Gondolom ennek mintájára lenne itt is az.......hát ezen lehetne gondolkodni.... ünnepnap- vagy gyász-nap?/Trianon/
Vagy jobb inkább nem gondolkodni... inkább dolgozni...
Zolipapa
Ha már mindenáron újabb munkaszüneti nappal járó ünnepet akar az SZDSZ bevezetni, akkor nem ezt kellene, hanem azt a napot, amikor az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarország területét. Ez ugyanis valóban FELSZABADULÁS volt, nem úgy mint április 4.
xu
@Zolipapa: Kedves Zolipapa, mindig tiszteltem a hsz-eidet. Engedd meg nekem, hogy most vitatkozzak veled! Április 4. az április 4. Milyen szép ünnepek voltak azok. Felvonultatták a béke összes jelképét a magyar krasznaja plostyádon. Demonstráltak a hideg háborúban. Most meg a meleg háború korszakát demonstrálnánk? Mi jöhet még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.