Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a Nap-kelte reggeli műsorában elmondta, hogy kereszteshadjárot fognak indítani annak érdekében, hogy elszámoltassák az MSZP-t.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Előre! Csillagosok, katonák! Van itt fejlődés! Nem csak az MSZP szerepel a napkeltében?
sara
sajátos módon tálalták amit Vona Gábor nyilatkozott.Valahogy mindig átértelmezik és úgy írják le,nem bizzák ránk hogy megértsük, végiggondoljuk
Nem mintha csodálkoznék rajta,ma ez számít "tájékoztatásnak". Az is furcsa hogy ha véletlenül meghívják a TV-be, beszélni akkor sem hagyják legfeljebb 2-3 percig. Felteszik ugyan a kérdéseket de mintha nem is akarnák meghallgatni a válaszokat.

tsabeeka
@cadmagician: arra utaltam, h sztem kár a történelemkönyvek alcímeivel kampányolni, vagy legalábbis túl sok okosságra nem utal. egyébként meg ez tök divatos, h eltávolítani meg politikai elit, de ezek is üres szavak. nem az a baj az országban, h van egy párszázas akármilyen politikai elit, és kb semmit nem oldana meg, ha holnap elnyelné egy fekete lyuk az összes jelenlegi parlamenti képviselőt. de tök jól hangzik, m ha sokszor elmondjuk, akkor a végére tényleg azt hiszik majd páran, h az megoldana bmit.

@Hilts: kérlek ne! én próbálom nem feltételezni, de egyre inkább azt kellene gondoljam rólad, hogy aki nem jobbikos, az szted zsidó vagy kommunista. ugye nem így gondolod? mondd, h már nem élnek olyan idétlen buta emberek az országban, akiktől ennyire telik, vagy legalább mondd, h te nem tartozol közéjük.
tsabeeka
@menasagh: már a játékkatonáktól? amúgy nem vagyok mszp-tag, sőt - több itt felszólalóval ellentétben - még kopogtatócédulákat sem gyűjtöttem egyik pártnak sem :o

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.