Csak egy idegen nyelvet tanulnak a szakközépiskolákban és szakiskolákban a diákok

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@gondolkodo: Írországban is ingyenes...
gondolkodo
@ugyeugye: Ezt nem tudtam, igazság szerint érdekelt sem vagyok, ma olvastam az osztrákokról. Úgty éreztem, nem árt, ha más is tudja. Közelebb is van, ráadásul az is érdekelt lehet, aki nem az angolt, hanem a német nyelvet tanulja (és tudja).
Üdvözlet!
ugyeugye
@gondolkodo: köszi, tudtam Ausztriát. A "problémám", h a gyerekem angolt és franciát tanul. de a jelenlegi tervek szerint itthon fog felvételizni. bár ebben az országban valamit előre tervezni... ahhh.
charlie
@gondolkodo: sokan mondják, hogy az osztrák felsőoktatás a magyarhoz képest nem olyan jó. kimennek sokan általános,középiskolát elvégezni, és hazajönnek a főiskolát itthon megkezdeni.
gondolkodo
@charlie: Elismerem igazad, viszon hozzá teszem:
- ha a gyerek tud németül és
- itthon csak fizetősre vennék fel,
érdemes megpróbálni!
charlie
@gondolkodo: hát, nemtudom. én nem erőltetném ezt a mindenáron főiskola, egyetem dolgot. egy jó felsőfokú szakmával (vagy többel), idegennyelv ismerettel, meg tapasztalattal (azon a területen ahol dolgozni szeretne), el tud helyezkedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.