Igen mint sokan mások én is az utolsó pillanatra hagytam ezt a jómókát. Persze azt nem számoltam, hogy az évek óta segítő hölgy lebetegszik. Sebaj, gondoltam túlélem ezt is valahogy. Csak nem lehet az olyan bonyolult....

Feltöltő: georgejr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@32-es: Hetekig szítam vele mire valahogy boldogultam!
xu
Lehetne munkahelyet teremteni, ha ezt a baromságot leegyszerűsítenék! Akkor az APEH egy része elmehetne kubikolni!
A 6-8 általánost végzett emberek azért nem vállalnak munkát, hogy ne kelljen SZJA bevallást készíteni!
Helmeczi Krisztián
A vicc az egészben, hogy a keretprogram letöltése után még pár órát szarakodhatsz a különböző nyomtatványokkal, ugyanis azt is külön kell leszedni, amit természetesen sehonnan nem tudsz gyorsan és könnyen megszerezni...
bigyibogyo
@xu: hm, bekellet volna fizetnem 360ft-ot. de a franc fog sorbanallni az apehnel csekkert,h aztan a postan is sorba allhassak feladni..
ezek szerint zaklatni fognak :)
xu
@bigyibogyo: Megfektetnek! Ne törődj vele! Kamatoztatják! Előbb-utóbb úgyis éhen döglünk! Legfeljebb levonják a síradóból és nem nyugodhatsz ott csak 24 évig, 25 helyett!
Vaze: Ez a csúcs! Ha elkaparnak, akkor ÁFÁ-t kell fizetni! Faxa! Az ember még halála után is ÁFA kötelezett (vagy az örököse)! Nekem azért már, akkor nem lesz mindegy, hogy 20 vagy 25 % lesz az ÁFA! Ha nem tudom kifizetni, akkor életfogytiglanra ítélnek?
Eszement világ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.