Igaza van Bajnai Gordonnak, hogy kisebb lakásba lehet költözni, ha valaki nem tudja fizetni az ingatlanadót - mondta Bokros Lajos, az MDF EP-listavezetője a Magyar Televízióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@nanena: Épp ez a lényeg, hogy MINDENKINEK kellene fizetnie. Természetes és jogi személynek (cégeknek) egyaránt. Az adócsaló sem tud kibújni alóla, mert az ingatlant nem lehet elrejteni. Az így befolyt pénzből pedig a te (eddig is becsületesen adózó állampolgár) jövedelemadódat lehet csökkenteni.
inkvi
@kir: Szálljál már le a földre! Az a ház amiben lakik az ember nem a saját jövedelméből van a kis embereknek. Azt megörökölte, kifizette az ingatlan haláladóját! Ne agitálj! A hülyék a másik parton vannak!
luciferi
Te jó ég! Most nézem, hogy ez egy májusi hír!!!
Nem vagyunk egy kicsit lassúak?
kir
@inkvi: Hozzászólásodból, és kapásból arrogáns stílusodból feltételezem, hogy te is azok közül való vagy, akiknél nagy az eltérés a tényleges és bevallott jövedelem között.
kir
@kevijeni: Hehe. Tényleg, csak Megdee barátunk akart valamit beszólni Bokrosnak. Gondolom az MDF lista kapcsán egy ellenlábas párt bérence.
inkvi
@kir: Igazad van! Nagy az eltérés: a tényleges jövedelmem felét kapom meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.