Akár a jövő héten pontot tehet a bíróság elsőfokon a két és fél esztendeje Olaszliszkán történt, és „lincseléses” ügyként elhíresült büntetőeljárás végére. Annak idején Szögi Lajos a falu főutcáján elsodort egy kislányt, aki csak könnyebben sérült meg. A gyerek utcára rohanó apja, testvérei és rokonai azonban a vád szerint kirángatták az autóból, és brutálisan összerugdosták, majd agyonverték a férfit.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ember
A védő ügyvédek kategorikus tagadása nem bűnpártolás? Mit szól az ügyvédi kamara? Orvosoknál ez súlyos vétség lenne.
menasagh
Hát ha az ügyvéd cáfolja, hogy a védenceik tették volna szörnyű bűncselekményt akkor ki tette ? A tanúk, mindenki elmondta az eset lefolyását, de ő mégis tagadja...őt i be kellene zárni.
reallatas
@menasagh: Ilyesmi csak a félreértelmezett demokrácia tudatban létezhet. Tudniillik valaha annó alapelvként volt kezelend, az ügyvédek tevékenységét illetően, hogy a mindenkori törvények szabályozta, jogalkamazással szemben, csak oly mértékben léphetett fel, ami semmi esetre sem űberelte, a bizonyított tények álltal adott lehetőségeket. Úgymond a többi már csúsztatás! Ma ez sikk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.