Írj, ha találkoztál velük, és osztd meg a történetedet másokkal! Kapjanak teret a tisztességes emberek a médiában, segíts, hogy a percemberek helyett róluk szóljon a közbeszéd!

Feltöltő: bng
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ember
A mindennapokban a tisztesség a gyakoribb, mert van lelkiismeret, ami az emberek többségét jó úton tartja. Mindenk teljesen tisztában van vele, mi jó, mi rossz. A kisebbik rész hágja át a belső törvényeket, belőlük lesz hír, az ő viselkedésük kelti a botrányokat, ellenérzéseket. Semmi értelme a mindennapok tisztességes tetteit sorolni. Majd ha ez lesz a sokkal kevesebb, akkor lesz érdekes.
bng
Sisak: Messze nem értek egyet veled! Ezért van tele a közbeszéd a botrányokkal. Igenis, a jó példáknak kell teret adni. Vajon miért tanítanak a nagy vallások is példaként állított történeteken keresztül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.