Nagy a nyomás, ennyi szittya pénisz között szabadabban szárnyal a fantázia, mit csináljunk, ha Morvainak faszok jutnak az eszébe, amikor levelet ír?

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ivcsi8
Azon spekulálok, hogy egy ilyen közönséges, parlagi modorú, szélsőséges politikai hm...nőnek, milyen respektje lehet az egyetemi diákság között, ahol (direkt kis ő-vel írom) ő tanit?:-(
killer7112
@ivcsi8: Azon gondolkodok hogy a,,kurva ország,,miért nem verte nálatok ki a biztosítékot?
sara
ja kéremszépen aki bele olvas más ember magánlevelezésébe az ne csodálkozzon !
Az a csoda hogy a sok rasszistafasisztanácistázó mocskolódás után csak most sokalt be.
ArogansAntika
Én meg azon röhögök, hogy a leendő tekintetes képviselő asszony három gyermeke (nincsenek metszve: lányok) - a nürnbergi törvények szerint - igencsak másodrendű állampolgárok lennének.
Bár lehet kapni felmentést a másodrendűségből is.
muhari
Elképesztő, hogy ez a nő mit meg nem enged magának. Nagyon nagy szégyen lesz az országnak, ha bekerül az EP-be. Egyáltalán honnan veszi a bátorságot, hogy egy több évezredes hagyományról ilyen undorító módon nyilatkozzon. De persze Ő elvárja, hogy mindenki tapsikolva és ujjongva fogadja a szélsőséges agyrémeit. Vérig sértődik, ha valaki fasisztának titulálja. Mi ez kérem, ha nem fasizmus?
muhari
@japersze: Sajnos vannak még olyanok, akik komolyan veszik azt a sok hülyeséget, amit ez a nő mond. Gondolj bele az elmúlt hónapok eseményeibe! Ez a Kriszti nem igazi. Nem is értem, hogy bírja elviselni szegény Gyuri. Nem lehet jó érzés neki az ország egyik vezető TV-s személyiségeként, hogy a neje folyton botrányt kavar.
killer7112
Szóval azok vannak kiborulva,akiknek már régen a börtönbe kellene lenniük,a beszéd az bűn,a tett (CSALÁS,LOPÁS,KORRUPCIÓ,ADÓELKERÜLÉS,STB) az nem.
killer7112
GEORGE WASHINGTON: „Ők hatásosabban dolgoznak ellenünk, mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon, hogy miért nem pusztította ki őket minden állam már régen, mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit.” (George Washington életelvei)
killer7112
MÁRIA TERÈZIA: „A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással, írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek még egy ilyen kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, amely csalásával, uzsorájával és pénzkölcsönzésével elszegényíti az embereket és semmitől sem riad vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük.”
killer7112
KÖLCSEY FERNC: „Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll.”
zsolti
torgyán után elég nagy tátongó űr maradt a magyar bohócpolitikában, de azért "ezzel" a nővel pótolni mégis inkább kiábrándító.
killer7112
HARRY S. TRUMAN: „Minden zsidó tökéletes reklámfigurája egy következő holokausztnak.”
zsolti
@killer7112: nyilván csak neked nem tűnt fel egyedül, hogy ebben a témában most nem a zsidózás a téma...
Evikati
@zsolti: ezt a bohóckodást nagyon sokan elfogadják és komolyan is hisznek benne.
Ez már több mint szélsőségesség:-(
Ez félelmetes.
killer7112
@zsolti: Jajj,tényleg nem!!Morvai a Norvégokhoz írt levelet.
killer7112
@Evikati: Csak azt akartam érzékeltetni.
-Ha mindenki utál,akkor el kellene gondolkodni azon,hogy talán bennem van a hiba.
grti7336
Ez a tessék választani műsor. A kérdés mi legyen inkább
Magyarországon

1.) Morvai Krisztina ?

2.) Deák Ferenc ?
MaxGraf
@zsolti:
Igen Zsolti...Itt kizálólag a metszett eszkimókról volt és van szó !
Evikati
@killer7112: értem én. Csak én más dimenzióból nézem a történéseket. Számomra nagyon egyszerű a képlet. Vannak jó és rossz emberek. Persze ez is szubjektív. Nekem ki a jó és ki a rossz:
Üdv.
antjud
Holdrabló blogíró!Te is inkább "azzal a bizonyos dologgal foglalkoznál Morvai Krisztina helyett..Szánalmas kis p..c
killer7112
Nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett.
A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta.
Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!!
Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat!
-Nem értem hol van itt a méretre utaló,,direkt jelzés,,ha azt mondom rád hogy faszfej,abból még nem az következik hogy a fejednek fasz formája van.Ez a megfogalmazás az eszedre vonatkozik.
basatu
@muhari: Honnan veszi a bátorságot az SZDSZ hogy ilyen undorító módon viselkedik?Az az évezredes hagyomány továbbfejlesztésre megérett,gondolom tudod a megfejtés .
ArogansAntika
A nevezett hölgy lányai büszke magyar zsidók. Csak emlékeztetőül.
muhari
@basatu: Az SZDSZ viselkedik undorítón? És Morvai? Szerintem ezzel is csak saját magáról állított ki újabb szegénységi bizonyítványt! Ahogy az előbbivel te is!
antjud
A zsidóság anyai ágon öröklődik...
marlin
Kéremszépen (mondaná a Jóska bácsi) hát tetszenek itt mindenféléről példálózni, pedig jó lenne ha a sok Balóné imádó közölné a .... méretét. Hátha szeretett Krisztinájuk talál köztük is megfelelőt és nem kuncsorog a zsidó falloszok után!
antjud
Marlin te meg kuncsoroghatnál az én magyar falloszom 'iránt'Vörös Rébék!
basatu
@muhari: Látom hogy nem látod a lényeget,a szidók azóta piszkáljáki Morvait mióta felemelte szavát a ENSZ-be Izrael jogfosztó a Palesztínokat gyilkoló barbarizmusa ellen.Ha értelmes ember vagy akkor nem beszélsz hülyeséget.Mellesleg mi a véleményed Izrael legutóbbi Gázai barbarbarizmusával kapcsolatba.Ne feletkezz meg A Tel Zatari mészárlásról sem.
eva1215
Borzalom ami itt megy!!

Nem is értem ti miféle emberek vagyok?
Ennyi gyűlölet emberekben nem is hittem hogy létezik?
Mondjátok jobb fizetést,állást vagy mit értek el hogy itt szapuljátok egymást.Ebbe a "kurva országban" sosemlesz már végre BÉKE mert valaki mindig magának áldozatot és azt ki kell nyirni".Valóban nem kell ide tatár -török ki nyirják a magyarok saját magukat" most épp arra felé visz az út.CSAK TESSÉK FEGYVERBE MAGYAR A MAGYAR ELLEN .
marlin
@antjud: Miért? Lesekedtél a kulcslyukon?
Láttál anyáddal??
basatu
@eva1215: Rosszúl ragozol az SZDSZ gerjeszti az ellentéteket,ők futottak az usákokhoz panaszkodni hogy cigány holokauszt van ma itt nálunk,holott csak a cigányok ölik egymást uzsora miatt.
almalibre
Feltűnt már valakinek, hogy ez a nagyonsokadik cikk ugyanarról fütyis levélkéről?
marlin
@antjud: ne nekem ajánlgasd, hanem a hisztis Krisztikéteknek!!
(tudod, nagyon buta az aki - hozzád hasonlóan - a farkával dicsekszik!!)
ember
Ennek a magánlevélnek semmi jelentősége.
muhari
Az a baj, hogy elvakultak vagytok. Izrael a saját földjét, a saját állampolgárait védi, amikor a palesztinok ellen harcol. Mi magyarok is harcolnánk, ha egy másik nép el akarna minket pusztítani és elvenni a területeinket. A palesztinok egy része terrorista, akik ártatlan embereket ölnek (öngyilkos merényletek, támadások) Izrael területén. Amikor 1948-ban megalakult Izrael állam, az ENSZ döntést hozott egy palesztin állam létrehozásáról is. Miért nem lett ebből semmi? Azért mert a palesztinoknak semmi sem elég, minden területet maguknak akarnak. Az ártatlan emberek megölését elítélem, viszont egyetlen terroristát sem sajnálok.
marlin
@muhari: A baj az, hogy egy a fasizmus menekültjeiből verbuválódott ország részben fasizálódott.
Fenti megjegyzés csak a te kommentednek szóló reflexió.

(A cikkhez való hozzászólásomat természetesen fenntartom, akinek olyan a stílusa mint a Trójai Balónak az ne politizáljon!!
A személyekedést pedig nem én kezdtem:)
basatu
@muhari: Folyékonyan hazudsz,Izrael államot az ENSZ alapította palesztin területeken,ami soha nem volt a zsidóké.Izrael náci módszereket alkalmaz a palesztinok ellen.Legutóbb Gázába gyermekeket és nőket öltek barbár módon.Az ENSZ most vizsgálódik ez ügyben,nem kétséges hogy mi lesz az eredmény.Te meg az ilyen dumával menjél a z SZDSZ-hez ők még vevők erre,de nem sokáig mert kiszavazzuk őket mindenhonnan.
muhari
@marlin: Igazad van, vannak az izraeliek közt is szélsőségesek. De ettől függetlenül nem Morvai dolga, hogy rendezze a Közel-Keleti helyzetet. Nyilvánvaló: csak azért szólt bele, mert a kérdés zsidókat érint és így alkalma nyílt szidni őket. Azt nagyon szereti.

A stílusom nem tudom milyen, de biztosan helytálló. Annyiban mindenképp, hogy téged vagy így, vagy úgy de párbeszédre késztetett.
marlin
@basatu: Te is csak a neked tetsző szeletét nézed a történelemnek! Gyakorlatilag teremtettek egy a Trianonihoz hasonló helyzetet, amivel az érintettek nem tudnak mit kezdeni, mert bármit tesznek egymás ellen az igazságtalan és erkölcstelen.
És még egy, a közelkeleti békét nem mi fogjuk megteremteni!!
marlin
@muhari: Elnézésed kérem, a hozzászólás második felét nem neked szántam:
muhari
@basatu: Én nem mondtam, hogy Izraelt nem az ENSZ hozta létre. Azt mondtam, hogy 1 dologgal még tartoznak:: Palesztinával. Ideje lenne történelmi ismereteidet kiegészíteni: Jeruzsálemet Dávid, a zsidók királya alapította. Az a föld az övék volt. Évezredes, berögzült gyűlöletet nem fog a szintén gyűlölködő Frau Baló sem megoldani. Nem is az Ő dolga!
basatu
@muhari: A z föld soha nem volt a zsidóké,és ahogy hallom az Ajatollahot nem is lesz.De itt nálnk nem erről hanem az SZDSZ ellentéteket szító hazugságairól.Másrészt egy kisebbség ne akarjon a többség felett uralkodni mert annak súlyos következményei lesznek.A lopásokról csalásokról meg a választások után megtörténő felelöségrevonás dönt érdemben.Addig is az ügyészség folytatja a munkát.
muhari
@basatu: Két különböző dolgot mosol össze egymással. Jellemző: utáljuk őket, mert rajtunk uralkodnak és mert szegény palesztin barátaiktól elvették a földet. A 2 dolog egymástól független. Az a terület a diaszpóra előtt a zsidóké volt (nézz utána!) és a Soá után szükségesnek érezték a zsidóság egyesítését Jeruzsálemben és környékén, hogy ne történhessen meg még egyszer. A másik: szerintem nagyobb veszélyt jelent Magyarországra nézve a Gárda, mint a zsidóság. Ettől függetlenül nem vagyok SZDSZ párti, csak hiszek abban, amiről a Függetlenségi Nyilatkozat szól! Miért írom ezt? Nézd meg mi van az USA-ban! Én irigylem őket. Ott nincs széthúzás, nincs gyűlölködés. Obama-t mindenki elismeri elnökének, legyen demokrata, vagy republikánus, pedig fekete!
basatu
@muhari: Nincs igazad ,sem a palesztin területekkel kapcsolatba, sem az USA-Magyarország párhuzammal.Izrael cirka 60 éve van,palesztin területen.Az USA bevándorló állam ,nem nemzet állam mint Magyarország vagy a többi európai állam és ez óriási különbség .Az SZDSZ idiótizmusa meg már lassan a multá válik mert kiesik minden honnan.
killer7112
Morvai Krisztina keményen,lényegre törően fogalmaz ez tagadhatatlan,nekem tetszik ez a stílus.Inkább egy ilyen szókimondó országban szeretnék élni,mint ahol:
-a tolvajt,üzletembernek.
-a csalót,managernek.
-a hazugot,államférfinak.
-az ügyeskedőt,miniszterelnöknek,
hívhatják.
Játszik a szavakkal a média,a mocskos fasiszta,tetves kommunista,szutykos cigány,kifejezések kiverik a nagy liberálisoknál a biztosítékot.De a gyilkosságra,rablásra,lopásra szinte immunis a politikai elitünk és az őket kiszolgáló lakálymédia.Elegem van ebből a mentalitásból.Hajrá JOBBIK.Hajrá morvai Krisztina.
killer7112
@muhari: Nézd meg mi van az USA-ban.=A Kuk-Lux-Klan.
Én irigylem őket.=Irak,Afganisztán.
Ott nincs széthúzás, nincs gyűlölködés.=Igen,a válságot is a nagy szeretet hozta létre.
Obama-t mindenki elismeri elnökének, legyen demokrata, vagy republikánus, pedig fekete!=Obama ellenfelei olyan kitartóan hangoztatták, hogy az elnök szocialista, hogy az végül az elnök idegeire ment.
-Hát ennyit a tökéletes világról.
basatu
@killer7112: Kis kiegészítés, ott vannak engedéllyel rendelkező náci fegyveres csoportok valódi fegyverrel,náci egyenruhákkal és jelvényekkel,rendszeres éles lövészeteket tartanak.
ember
@basatu: nem Izraelben, az USA-ban mondod!
muhari
@killer7112: Lehet, hogy nem minden amerikai szereti, de abban az országban nem nevezik a legitim elnököt "szociopata állatnak" - csak, hogy Ifj. Hegedűs-t idézzem. Mert az 1 normális ország, ez meg nem az. Ha az lenne nem lennének hívei 1 ilyen kulturálatlanul "vitatkozó" pártnak.
Irak, Afganisztán: az USA terroristák, diktátorok, hadurak ellen harcol, akik miatt szenvedtek az adott népek és akik veszélyeztették a biztonságunkat. Az azért mégsem járja, hogy csak mert utálom Amerikát, felrobbantom magam és ezzel együtt 3000 ember halát okozom (9/11).
muhari
Az igazán nevetséges az az, hogy ilyen távolságból együtt sírtok az arabokkal, de ha itt lett volna a World Trade Center és a ti testvéretek vagy barátotok halt volna meg most ti is ott harcolnátok Irakban vagy Afganisztánban. Ti is utálnátok a terroristákat támogató Iránt, ahogyan az amcsik.
Ha nem sikerül megegyezni és nem hozzák létre Palesztinát is, fogadjuk be őket, úgyis fogy a népesség! Ne csak innen támogassuk őket, hívjuk őket, hogy éljenek itt, ha már ilyen jó barátok vagyunk. Aztán, ha 1 palesztin elkövet valami törvénytelent, majd kivonulunk a csinos egyenruhánkban, a nyilas jelképeinkkel és jól rájuk ijesztünk.

basatu
@sisak: Igen,de ettől még lehetnek nácik Izraelbe is,ezt onnan gondolom hogy legutóbb Gázába úgy ölték a gyermekeket és a nőket mint a nácik.
mizo
Az Aki azt szeretné,hogy végre változás történjen kis hazánkban,az jól gondolja meg kire szavaz.Én habár rokonszenvezek a Jobbikkal,(ennek ellenére)ÓVA ÍNTENÉK bárkit is ,hogy rájuk szavazzon,mert így csak a Fideszt gyengíti.És szerintem az Szdsz pont ezt akarja.
marlin
@mizo: Szeretnéd, ha a Krisztina figyelemre méltatná a Fidesz farkincáit is?
killer7112
@muhari: Talán Amerikának rá kellene jönni,hogy mindenki nem kér a ,,demokráciájából,,De valljuk be őszintén,az amerikai zsidó üzletemberek,bankárok szarnak az Arabok szabadságára,nekik az olaj kell,üzlet,pénz.Népek akiket ki lehet a szabadság nevébe zsákmányolni.Afrikába miért nem hirdeti ilyen vehemenciával a demokráciát?Ha pedig nem kérnek belőlük,akkor mindenki terrorista.
--Kínában pár éve 60 000 000-millió ember halt éhen,és nem törődött vele a kutya sem,pedig Kína az Államok egyik legnagyobb gazdasási partnere.OTT VAN A HOLOKAUSZT.Hol volt Amerika,sehol,mert nem volt benne üzlet.Az amerikai álom,egy bűzös pocsolya.
basatu
@muhari: A te becsületes usákjaid több mint 300000 irakit öltek meg,az ezt megelőző embargó következtében gyermekek tizezrei pusztultak éhen és betegségek következtében.Nem vagy te egykicsit szadista?A többi általuk elkövetett háborús büncselekményket már nem is sorolom.
antjud
marlin ma, 15:44 – válasz erre
Kéremszépen (mondaná a Jóska bácsi) hát tetszenek itt mindenféléről példálózni, pedig jó lenne ha a sok Balóné imádó közölné a .... méretét. Hátha szeretett Krisztinájuk talál köztük is megfelelőt és nem kuncsorog a zsidó falloszok után! " antjud ma, 16:02 – válasz erre
Marlin te meg kuncsoroghatnál az én magyar falloszom 'iránt'Vörös Rébék!"" Megdobnak kenyérrel.....................
killer7112
@muhari: Afganisztán?Irak?De hiszen Amerika juttatta őket hatalomra.Akkor nem voltak diktátorok,hadurak?Érdekes.
killer7112
@muhari: Izrael még azért létezhet mert Amerika,az Egyiptomi kormány zsebébe tesz évi kettő milliárd dollárt,ez kenőpénz.Aztán megveszi kilóra a Szaúdi koronahercegeket,miért is?Hogy féken tartsák az Arabokat.Miért is borultak egymás keblére Kadhafival?Csak is a stabilizáció miatt.Pedig Líbia volt még pár éve a Sátán.Érdek.És lassan eljutunk Iránig,akiket Szaddám,Amerikai,katonai tanácsadókkal kiképzett,iraki hadseregével lövetett.Irán vesztesége 1 500 000-ember volt.Miért is kell szeretni Amerikát?
sara
@killer7112: @antjud: vitatkozni nem mindenkivel lehet,nem mindenkivel szabad. Vannak akik csak hergelni akrják a másikat
antjud
Közben látom hogy a cionista cenzúra letiltotta már a youtoub-ról az IGAZSÁGOT
killer7112
@sara: Csak nem szeretem ezt a cukormázas Amerika imádatot.Mindennek van fény és árnyoldala.Legyünk tényszerűek.:)
sara
@killer7112: bocs,de nem kell mindenkivel szóbaállni, Más világ ! a tények nem érdeklik őket
killer7112


@sara: Én szeretek vitázni,a stílusom néha durva,de hát ilyen vagyok.De azért kösz.
basatu
@marlin: A pofátlanságod túlmegy minden határon.Nem értem hogy a módik miért nem töröltek téged is.
mizo
""Marlin""
A Fidesznek (és az országnak) most az tenne jót ha ennek a Libának hályog nőne a szemére ,feltenne,egy erény övet ,és befogná a pofáját!
basatu
@mizo: Nagyon langyos a szöveged,de van benne némi igazság,ugyanis a Jobbik Pallos a szoclib fejefelett,és felhúzott pisztoly a Fidesz halántékánál.
mizo
""Basatu""
Ezt már elsütöttem tegnapeste nem akartam ismételni magam.
basatu
@mizo: Nem olvastam,bocsi akkor te előbb találtál.
basatu
@basatu: Persze ettől függetlenűl én a Jobbikra szavazok mert ők a garancia arra hogy a Fidesz betartsa az igéreteit.
menasagh
Miért kell kibukni egy magánlevelezés tartalmára ? Sok európai országban vannak olyan politikusok akik nyíltan vallják másságukat, és békén hagyják őket. Mi a baj, aki kevésbé szereti a metélt farkat az nagyobb bűnös mint aki az egynemű társának a fenekét buzerálja ?
furfang
@menasagh: nem nagyobb bűn, sőt,kifejezetten választékos ízlésre vall. Magam is így lennék, ha választanom kellene a két probléma eldöntése előtt..
basatu
@furfang: Nagyon furfangos vagy,de a kampány csend miatt inkább majd később utalok a "választékos" izlésre ,még pedig a hosszú választékra.
Bibircsoka
Ti komolyan képesek vagytok ezen vitatakozni? Akkorát röhögtem, majdenm lefordultam a székről. A Kriszta egy őszinte ember, annak ellenére, hogy jogász...az egy dolog, hogy nem jön be neki a metélt kuki...na,bumm! És ezt kimondja, sőt nem átalja leírni....na, itt kezdtem el fékezhetetlenül röhögni! Lehet, hogy nem volt irodalmi a stílusa, de ez legyen a legnagyobb gond a levelével, ha legalább őszinte! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.