A 18 és 25 év közötti magyar fiatalok több mint kétharmada tartja elképzelhetőnek, hogy hosszabb ideig külföldön vállaljon munkát - írja a Világgazdaság a Fanta Trendriport kutatására hivatkozva.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keseruimre
miért ne mennének/mennénk? havi 90.000 forintra nem lehet jövőt építeni, maximum holnapot! az meg kevés.
reallatas
Csattanak a szavak, s bizony nem oktalanul, sajnos a látencia az, hogy mintha valóban holmi tendenciózus folyamatok, ebben az irányban mutatnának.
démon
Ez is egy vélemény,de kérdezzék meg a többi magyart is mert jelenleg az ország lakosságának 80% itt hagyná ezt kirabolt országot.Ilyen népírtó kormányok a világon sehol nem léteznek.
charlie
@ojoco: arra sokkal nagyobb az esély, hogy egy fiatal (akit végülis nem köt ide semmi) elhagyja az országot, mint egy idősebb ember, akinek már van itthon családja, háza, stb. Előröl kéne kint kezdenie, ezt sokan nem vállalnák.
Lajos10
Kár hogy én már le késtem erről is.
Geroner
S aztán visszatér ide mert szebb hazát nem lehet elképzelni sem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.