Generációs ellentétek éleződnek az MSZP-n belül a július 4-i pártkongresszus előtt. Kissé leegyszerűsítve, két nagy tábor alakult ki a szocialista pártban: a status quo fenntartása mellett érvelő "öregek" és a tisztújításért küzdő "fiatalok", akik a kedd esti elnökségi ülésen azt javasolták, hogy a pártvezetés kérjen bizalmi szavazást maga ellen, és ha nincs többsége, akkor szeptemberben válasszon a kongresszus új elnökséget. Forrásaink szerint néhány nap múlva eldől, hogy melyik oldal kerekedik felül.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@zsbela: Nézd ezek a magasröptű szinte már közhelyként pufogtatott szlogenek, örökzőldek. Na és a valóság????
zsbela
@reallatas: Valóság?? Szakadék szélén álló ország, katasztrofális egészségügy, közbiztonság, munkanélküliség, stb. stb. Gazdagodó milliomosok, multik, bankok, "megalázóan keveset kereső" képviselők, stb. stb.
Geroner
Megbuktatok gyerekek mint annó az fkgp mekkora botrány volt abból is...
Elszállt veletek a csacsi, az országra is kellett volna legalább 1 % figyelmet fordítani bajos teendőitek közepette.
S hogy mit tettetek helyette. IME nézzetek körül.
Ja hogy erről is a fidesz tehet? S hogy nem hagyott benneteket dolgozni a JOBBIK? Vagy mi? Mi az oka a lopásnak a hazugságnak a semmittevésnek? Úgy fogtok járni végén hogy székházfogalások lesznek...:) S számomra ez a mai jó hír!!!
Élvezzétek ki amíg lehet hogy vitázhattok, mert utánna jön a bűnösökre a műanyag lakat. Tudjátok ami nem rohad!
OKOS
Kérdezem a kígyónak a kölyke szelíd nyuszi?
Fasiszta párt fasiszta utódokat nevel.
grti7336
Van egy nagy baj ezzel a generációs harccal. Lehet, hogy ez csak "degenerációs" harc lesz, abból pedig nem fogunk profitálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.