Szerda délután őrizetbe vették Budaházy Györgyöt. A gyanú szerint a férfi utasítására hajtottak végre több támadást politikusok házai ellen. Budaházy megtagadta a vallomástételt. A STOP megtudta: a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) közösen dolgozott az ügyön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ophisz
Remélem kiderül az igazság, és erős + dönthetetlen bizonyítékot találnak számomra is elítélendő tettekre Mert ha nem! jobbik lejáratására politikusának koncepciós pereként nem tenne Jót amúgy is gyenge MSZP-s kormánynak
antjud
Milyen érdekes múlt héten együttműködésben állapodik meg B-házi és a Jobbik,majd minő véletlem,pár nap múlva letartóztatják..MSZP-NBH,MSZP-NNI,MSZP-DRASKOVICS...a rendőrpalota merénylői sehol...Akárhogy is kapaszkodik ez a tolvaj bűnöző banda,tavasszal távoznak a kormányzásból,és hiába próbálják a Jobbikot besározni,a választásokon az SZDSZ után őket is le fogjuk alázni.
OKOS
Volt már Rajk László per Nagy Imre per most Budaházy per és amíg lesz MSZP lesz még sok kreált koncepciós per.
Reméljük egyszer már a jog szerint ítélkeznek majd a bíróságok, és ők következnek mint köztörvényesek.
orogordog
Furcsa, nagyon furcsa. Miért érzi az ember a )diktatúra( szelét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.