Beteges provokációnak tartja a melegtüntetést és szerinte egy cigányvicc belefér, mert a humornak helye van a politikában, de visszautasítja, hogy pártját valaki szélsőségesnek nevezze. Szerinte a Jobbik a faltörő kos a magyar politikában, de közben azt mondja, hogy az EP-választáson elért 15 százalékos eredményüket nem szabad túlértékelni. A megérzéseiben akkor is hisz, ha a számok mást mondanak, és nem gondolja, hogy a Magyar Gárda bárkinek az érzékenységét sértené. Interjú Vona Gáborral, a Jobbik elnökével.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ariel
@feri57:
" A programjukat meg melyik párt tartja be? Egyik se hidjétek el. Mihelyst hatalomra jut, mások lesznek az érdekeik.
A felelőségtudat hiányzik!
Felelős kormányt akarunk, közbiztonságot, és nem akarunk náci országot."
Abban igazad van, hogy az elmúlt 20 évben egyik kormányzópárt sem tartotta be az ígéreteit.
De mire alapozod azt, hogy a Jobbik sem fogja?
Ez a megállapítás az előző pártokról tényközlés, rendben van. A Jobbikkal szemben ezt mire alapozod?
És elmondanád azt is, hogy miért nácizod?, talán azért, mert más köztörvényes politikusoktól, - akiknek félni valójuk van az elszámoltatástól - ezt hangoztatják azért, hogy a lebutitottnak hitt állampolgáraink elhidjék.
Sajnos az országban még mindig vannak olyanok akik Csipkerózsika álmát alusszák, rengetegen ébredeznek belőle, de aki elhiszi ezt a náci "dumát" az nem csak "alvós" állapotban van, hanem a valóban lebutitottak táborába tartozik. Jó hír, hogy ebből a buta állapotbol is fel lehez zárkóznii.

xu
@feri57: Megszokásból sztrájkolnak! Nem nálad van az igazság! Hallgasd meg a gordon muzsikát: 75 nap alatt itt minden szép és jó! Nekem nyitott a szemem, sőt a fülem is! Ma is már mennyivel jobb! Én örülök, hogy emelkedtek az árak, csökkentek a bérek! Ez a siker titka!
feri57
Xll
Igazad lehet mert tízmilliós Ft-os traktorokkal sztrájkolnak ,Nagyapámnak abban az időben két lova volt és bőséges volt az ellátásunk. Igaz hajnaltól késő estig robotolt,de sohasem panaszkodott.
xu
@feri57: Így volt! Így lesz: az asszony húzza az ekét, a férj fogja a szarvát! Erre épül a gráf-elmélet!
reallatas
@feri57: Remek jó beszólások, nos ha visszanézel még esetleg ide, meg szeretnélek kérni, hogy nézz be ide, írd be simán: Natúran az igazság mentén.hu s olvasd el a "Drága testvérem..." című bejegyzést, egy kicsit rávilágít, hogy a cigányság oldaláról nézvést, mi is az ami generálja a Jobbik térnyerését, illetve legitimizálja a gárda jelenlétét. Köszönöm. Üdv.
reallatas
@xu: S gondolom még prolongálni fogják az idén párszor, hogy flottul menjen, már ami az árak emelését illeti. Tudod csak a nyomor szót kell felsőfok, legfelső fok, s túlzófok. A leg szócska s a két b segítségével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.