Ha cseppet is komolyan vennénk a rendszerváltást, az egykori cenzor még vécésnéni sem lehetne a Parlamentben, nemhogy pártelnök - mondja Kovács Ákos énekes, akinek szmokingos turnéja most ér véget a soproni VOLT Fesztiválon.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@Evikati: Itt is voltak nem politikusnak, hanem suszternak meg szabónak meg miegymásnak tanult vezetőink, és elnökeink. Az ottani elnök már csak dísz, ugyanis ő csak végrehajt, mert más dirigál. itt még volna esély, hogy dicsősége legyen, csak a kormányon lévő pártok nem hagyják.
Evikati
@menasagh: hááát? Nem is tudom, pontosan mire gondolsz? Az amerikaiak (egyébként rossz a példám!) nem véletlenül választották meg több cikluson keresztül Reagant. Bush nem szeretik és az elődök között is van egy-két bukott politikus. (Nixon).
Én a hasonlatot a művészvilágból emeltem ki, mert Ákos is művész. Az is marad, mert nem akar politikusként (miniszterként) dalolgatni. Ez egyértelműen kiderül az interjúból. Nem egyedüli ő a magyar művészvilágban aki szót emel és véleményt alkot. A Heti hetesből lehetne példát emlegetni, bár én utoljára Verebessel láttam, aki rendszeresen orbánozott. Ő sem lett Gyurcsánynál:-)
Evikati
@menasagh: Utolsó mondat helyesen: Ő sem lett miniszter Gyurcsánynál.
menasagh
@Evikati: Azért mertem megemlíteni, mert szerintem az amerikai politika egy kirakatpolitika, ahol bárki lehet elnök ha némi hírneve van. P. Reagan, nem is volt valami jó színész, viszont volt köttetése. Arnold, jó színész volt és ambíciós, versenyeztek Stalloneval, hogy ki viszi többre, ő nyert, mert jobban kedvelték. Az említettek közül egyiknek sem volt semmi politikusi hajlama, ha csak a színészi alakításokat nem vesszük annak és mégis elnökök lettek, mert azt is mondják, hogy Amerika a lehetőségek országa.
Itt nálunk felé azért más Istenjárás van, ugyanis itt még érződik a nemzeti hovatartozás értéke, nem egy lecsónak képzeljük magunkat, akiknek csak ház kel de haza nem....vagyis itt másképp kell politizálni. Az utóbbi időben itt is nagyon ráhajtottak az úgynevezett liberális elvekre de remélem, hogy a nemzeti öntudat nem hal ki, hanem megmarad.
Evikati
@menasagh: azt én is remélem. Hozzáfűzném még azt, hogy azért azt el kell ismerni, hogy beszélni tudnak, szuggesztív személyiség mind a kettő. Medgyessyről és a többi dadogó politikusról ezt nálunk nem igen tudjuk elmondani:-) Egyik másik még olvasni sem tudja amit megírtak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.