A Jobbik nagyot kaszált a társadalmi elégedetlenségből az EP választások során. A cigánykérdés nyilván mérvadó abban, hogy a radikális párt jól szerepelt. Ők azt állítják, csendőrséggel, a segélyosztó rendszer felszámolásával rövidre zárnák a cigánykérdést. Helyi politikusok szólalnak meg videónkon, arról kérdeztük őket, mit is jelent a cigánykérdés területükön.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
feri57
A Miskolciak mit reklamálnak? jó a csendőrség, parasztnyúzónak.
osztég mit csinálványoznak a mai zsaruk,pipogyák,nemhozzáértők ezt bebizonyították má osztég mi mit tehetezünk ellenményűl.
én itt lakom Miskolcilag má húsz naptári évnyit osztég a munkába bele rokkantam,osztég 40 000 a nyugdíjam na ez a szopatás....
ugyeugye
Na ezt jól körüljártad Jandera! Egyszer tényleg megoldódhatna már ez az örökzöld téma!
ugyeugye
@jandera9: jó kérdés. ha igen, csak nagyon lassan. de attól tartok, a társadalom tűrőképessége a végét járja.
feri57
Birka türelem a hosszú élet titka, csak hiszed nézd meg még mennyit fog tűrni ez a megnyomorított magyar nép mind a tízmillióan.
jandera9
@ugyeugye: én is így érzem a türelem határát feszítették túl.
feri57
jandera9

Kik? A politikusok, a tehetetlen rendőrök, a korrupt bírók ügyvédek, vagy a kitaszított védtelen nincstelen romák? vagy a randalírozó aszfaltszaggató szélsőjobb.Vagy a kommunisták, esetleg a zsidók.Vagy a magadfajta uszítók,lázítók.
Kik feszítették túl a türelem határát.
jandera9
Az álliberáis segélyező, jogokat, másságot hangoztató emberkék. És az, hogy úgy fest senkinek sem érdeke, hogy gyorsabban integrálódjanak.

Kikérem magamnak: "A magadfajta, uszítók, lázadók..."

uszítani kutyákat szoktak, ezt az oldalt szerintem emberek látogatják.
lukacsjoco
@feri57:" a kitaszított védtelen nincstelen romák",tudod ferike amennyi pénzt már rátok költöttünk!!!!!!Van értelme? Ti csak romboltok,ahol megjelentek ott törés,zúzás,kosz, mocsok!Vajon a többi kisebbségről ezt miért nem lehet elmondani?Egyébként úgy látom minden oldalon csak provokálsz,téged ezért fizetnek!
ugyeugye
@feri57: ma nagyon nem találod magad. nézd már vissza a kommentjeidet. nem akartam eddig szólni. totál káosz. egyik helyen pipogyázod a zsarukat, másikon meg arról írsz, milyen brutálisak. Most akkor???

feri57 ma, 17:47
ezt a hangnemet én is visszautasítom. Persze, ha valóban újságíró volnál
- gondolom csak egy szép álom, de ne add fel - , felmérhetted volna, hogy Jandera is csak a munkáját végezte. méghozzá a lehető legalaposabban! csakhogy valami hiányzik, azért nem érted. de nem baj. mindenki alakul.

nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek! :)
gesa
feri57 virtuális személy, vagy skrizo, mert két írás nem különbözhet így, sem helyesírásban sem stílusban. Emberkénk jól szórakozik.
mókár
feri57: miért nme lettél rendőr akkor megmutathatnád milyen a nem pipogya rendőr (mármint szerinted) ha már így írod! A rendőr az csak azt teheti amit törvény megended, de ha a törvények olyanok amilyenek akkor mit lehet tenni!
Ráadásul ha következetesen intézkedik akkor az a baj ha pedig kicsit elnézőbb vagy az egyik jogszabály szerint intézkedik akkor az, mert gyorsan talál valaki egy másikat. Egyébként amikor kimondták hogy megélhetési bűnözés, attól kezdeve elszadadult a pokol. A magántulajdonnak szentnek és sérthetetlenek kelleni lenni. Nálunk nem az sajnos és ezt ki használják a cigányok.
jandera9
@mókár: Az a baj, hogy szám szerint nagyon kevés a rendőr, leépítették a rendőrséget. Egy nagy vidéki városban- úgy tudom- gyakran két járőr autó kering.
reallatas
Nos mindent elolvasva megnézve átnézve, kiderül azért, hogy kezd lassan észretérni az autentikus vezető réteg. A vajda egyetlen ponton tévedett egy óriásit, hogy csak mintegy 15-20%-ra taksálta a renitens romákat, legyen mindenki /idéző jelben téve/ nyugodt, mert az arány fordítottan érvényes, hiszen ez a le aggasztóbb az egészben. Dehát az ő részéről ez természetes reakció. Az de faktó, hogy ameddig a pozitív diszkrimináció, / ami tulajdonképpen holmi Jupiter elmélet alapú/ preferálva lesz mega szinten, addig nincs miről beszélni. Egyébként a legútóbbi förmedvényem témája, amit még a cikk elolvasása előtt, gyakorlati látom tudom velünk történik alapon írtam, itt található: Natúran az igazság mentén.hu címe: "Drága testvérem..."
reallatas
@berikora: /ma, 21.45/ Igaz valódi szavak a tieid!
reallatas
@xu: /ma, 16.16/ Gondolom most nem készültél s ők súgták. Tényleg nincs? Egyébként jó a humor érthető.
xu
@reallatas: Magamból indultam ki: Nekem nem kérdés a cigány kérdés!
reallatas
@xu: Meg vagyok értve! De remélem nem úgy érted, hogy a többiek meg azt csinálnak amit akarnak, küzdjön az a problémákkal aki akar.
xu
@reallatas: Ha nem akarják őket rendbe tenni, rendre utasítani, beállítani a sorba akkor mi kiszenvedhetünk!
Nem lehet mellé dumálni, ködösíteni!
A romákat nem integrálni vagy mi a fityffene kell; hanem kőkeményen beállítani a sorba! Ha nem megy, akkor pedig le is felcsút, fel is felcsút!
Ilyen egyszerű!
Főleg azért, mert még az "X"-eikért sem kell harcolni az ismert körülmények miatt ..............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.