A pártlap üzenete: mind meghalunk, ha nem állítjuk meg a háborúpárti nyugati politikusokat. Élesedik a kampány, ami abból is látszik, hogy a fideszes pártlap hosszú anyagot szentelt annak, hogy a dicsőséges orosz hadsereg milyen bámulatos hatékonysággal tudná kiirtani Budapest lakosságát, ha sikerülne a háborúpárti nyugati politikusok mesterkedése.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A röhej, a fidesz sokkal nagyobb pusztítást végzett!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Orbán: “Ha világháború lesz ott atomháború lesz, és attól a jóisten mentsen meg bennünket."... minket meg Orbántól és bűnszervezetétől.
twitter.com/i/status/1788806270977237360
A magyar embereket inkább az érdekelné, ha elmúlik a háborús veszélyhelyzet, (Európában egyedül, rendeleti kormányzással) és a békemantra' duma, mikor tudjuk utolérni Romániát.
csak úgy....
@Maccska: = a legbutább és a legkitartóbb, idióta megafostos! :)
Sakk Matt
Van erre valami törvény..lex riogatás vagy mifasz.
Nizsnanszky
A fidesz pusztítás egy formája:

Épp a soros elnökségünk alatt veszíthetjük el örökre az uniós pénzek egy részét
24.hu/belfold/2024/05/10/soros-elnokseg-unios-penzek-helyzete/?tsrc=hirlevel&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=napi_20240510

"2024 második felében Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. Ez kiváló lehetőség lenne az Orbán-kormánynak, ám a számos szempontból speciális helyzetünk miatt mégsem várható diadalmenet. A pénzeink megszerzésében például nagyon sokat árt, hogy éppen a következő hónapokban választanak új vezetőket az uniós testületek élére. Ha nem sietünk, a pénzek egy része végleg elveszhet.
Magyarország 2024 második felében az Európai Unió soros elnöke lesz. Vagyis július 1-jétől a magyar kormány feladata lesz, hogy megszervezze az Európai Tanács és a minisztereket tömörítő Európai Unió Tanácsa munkáját, végigvigye az általa kigondolt témákat, együttműködjön az Európai Parlamenttel – azaz sikeresen igazgassa az unió munkáját."
Pálinkás Pál
@Maccska: " Hány kormányt buktatott meg az usa. "...nem tudjuk, de még egy simán beleférne, a puhost eltüntethetnék...
csak úgy....
még a plöm-plöm sziszit is atomizálta a fidesz ! - Bejutottunk egy Fidesz-fórumra, atomháborús fenyegetés fogadott minket
www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.