Elkészült az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának „a baloldal magyar érdekkel szembeni brüsszeli politikai akcióinak feltárását célzó” vizsgálati anyaga. A Szuverenitásvédelmi Hivatallal fenyegetőznek, igaz, ennek semmi jelentősége, ahogy az egész anyagnak se.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Jut eszembe a fidesztrollok ostoba buta erőszakos, személyeskedő megjegyzései a kommentelőkre ugyanolyan bántó verbális abbuzus mint amit tagadnak vagy ráhazudnak másokra.
Ez a folyamatos személyeskedés orvosi beavatkozást igényelne, ezek gondolkodásra génhibás oxigénfogyasztó gennyes csomók mert látható ha mások figyelmeztetik őket nem befolyásolja, folytatják a szeméyeskedő ámokfutást.
Erkölcsöt etikát nem ismernek, csak a mások bántása akik nem azt vallják amit ők, akik nem bújtak a a geczi szarcsimbókos seggébbe mint ők.
Erre élveznek, ez a sex nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR PRÉDlKÁTOR
A magyar nép úgy sem kap semmit az uniós pénzekből... hacsak a félméteres kilátókat nem említjük...

A NER-lovagoknak pedig már legyen végre elég az a temérdek pénz, amit eddig osztogattak nekik!
csak úgy....
@Őrnagy: te elmebeteg, vedd le a tükrödröl a fátylat és merj belenézni!
Pusztai
@csak úgy...: ezeknek bármit mondhatsz nem fogják fel mert hülyék.
Sőt annyira hülyék, hogy képtelenek azt is felfogni hogy hülyék, mert annyira hülyék.
csak úgy....
@Pusztai: akkor nincs más választás, beléjük kell rúgni!
Pusztai
@csak úgy...: Koszos lenne a cipő, átlépni, átugrani, mert a hülyével való vitatkozásban alulmaradsz, leránt a színtjére, vagy összetévesztenek vele!!
Őrnagy
A húgyagyú gyagyás hungarofób Sorosbérköcsög seggfejek összes öröme a Soroshálózat kötelező mantráinak (a mindenszarizmus vallási dogméinak, aminek az alapja, hogy Magyarországon 2 hetente újra és újra felszámolják a "Jogállamiságot", kéthetente csődbe kerül a gazdaság, kéthetente összeomlik az egészségügy, kéthetente összeomlik az oktatás újra és újra, gyarmatosítjuk magunkat mindazokkal az orszszágokkal, amellyel szóba merünk állni és az érdekeinknek megfelelően kereskedelmi kapcsolatokat merészelünk fenntartani anélkül, hogy leköpködnénk a Budapestre látogató vezetőiket, és anélkül, hogy a szemükbe okádnánk, hogy lenézzük őket, mint mocskos diktatúra, továbbá, stb. stb.) a következetes terjesztése, mivelhogy saját véleményük, meglátásuk értelmezésük nincs és nincs is megengedve nekik, hogy legyen!
Gyagyás nárcisztikus pszichopata csürhe mind egy szálig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.