A Magyar Gárdát feloszlató bírósági ítélet a jogállam nagy győzelme - mondta az ítélethirdetés után az igazságügyi és rendészeti miniszter.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
xu
Győztes csapatban még ennyi szomorú veszteset sosem láttam! Nincs mit hozzáfűzni: ez hülyit minket és a saját színvonalára akar lesüllyeszteni!
menasagh
Egy jogállamban mindenkinek egyforma joga van vonulni, egyenruhát hordani......úgy a gárdának, mint a cigánynak !

Sajnos ami történt az nem a jogállamot igazolja !
ariel
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!
MaxGraf
A drazsé-kolompár-libajnai féle jogállamban gyözött az igazság! Hogy nem sül le a pofájáról a bör annak aki ilyet ki mer jelenteni! Már megint elkapott a hányinger !
xu
@MaxGraf: Ha visszaemlékszel hetente egyszer ezt elsüti!
zsuci
@MaxGraf: Kérdezem én-Miaz hogy JOGÁLLAM?
MaxGraf
@zsuci: Vannak országok e világon (nem túl sokan..) ahol müködik az állami alkotmányos jog,az államilag garantált jogszolgáltatás.Nem sorolnám fel ezeket a boldog országokat mert azonnal kitiltanak még Európából is,nemhogy innen erröl a fórumról.
marlin
Itt szó nincs az igazságról, itt csak azt bizonyította a bírói ítélet, hogy a rendfenntartás állami feladat (lenne), de ezt csak akkor tudná megoldani, ha nem a Draskovics féle "szakemberek" vezetnék!!
dzsingistán
Szerintetek, ha a Fidesz kerül hatalomra másként lesz? Pl. egy ilyen meg nyilatkozás után:

„Navracsics bevallja: csak birkáikat hitegették, nem készülnek előrehozott választásra
A Fidesz nem számít a közeljövőben előrehozott választásra - mondta a 180 percben Navracsics Tibor. A frakcióvezető szerint a Jobbik az MSZP problémája, mert a radikális pártot elsősorban a kiábrándult szocialista szimpatizánsok erősítik.

Mégiscsak jobb a semmittevéstől növekvő népszerűség kellemes melegében bóbiskolni...
A Jobbik erősödéséről Navracsics Tibor azt mondta, ez elsősorban az MSZP problémája, mert az elemzések alapján egyértelmű, hogy döntően a kiábrándult MSZP-szimpatizánsok szavaztak át a radikális pártra, annak pedig nem tulajdonít különösebb jelentőséget, hogy a közvélemény-kutatások szerint a Fidesz-szavazók másodlagos pártválasztása a Jobbikra vonatkozik és viszont.
(MR)”
Draskovics is KISZ titkár volt, Megy az Orbán is. Csak egy kiképzésbe volt részük. Itt, aki igazán tudd tenni, és akar is tenni értünk valamit az csak egyedül a JOBBIK és a MAGYAR GÁRDA. Akiktől még a Draskovics féle rendőrség sokat tanulhat. A Fidesz sem különb az MSZP –né ök. is éppen olyan haszonélvezőjük ezeknek a törvénytelenségeknek. Csak ök. most politikai előnyt kovácsolnak belőle. Ezért majd jövőre visszaosztanak egykét, három zsíros beosztást az MSZP köreinek. Kész kezet mos alapon. Úgy hogy aki a Fidesztől reméli, a meg oldást előtte nem árt, ha tudja: volt KISZ TITKÁROK és PÁRTTITKÁROK pártja.
Éljen a MAGYAR GÁRDA!
SZEBB JÖVŐT!

reallatas
Speciel én olyan szivesen üdvözölném őt ha észre térne végre. Ja, hogy van mivel? Ez keresztkérdés!!
MaxGraf
@dzsingistán : Egyetértek ! Igy van,igy igaz!
furfang
Akkor győzne a jogállam, ha Őt elmozdítanák a posztjáról a riporterek ellen elkövetett bűnügy részeseként, Dávid Iblyáék megkapták volna a mentelmi jogot, Verest perbe fognák, és sorolhatnánk napestig.......
démon
Ez beszél a jogról?Az ilyen drazsék csak zörögnek,mint egy papírzsacskó.
rokA
@dzsingistán : "Szerintetek, ha a Fidesz kerül hatalomra másként lesz?"

Igen, én hiszek benne, hogy ez másként lesz! Ez a két párt szerintem együtt fog kormányozni (mégha most mást is mondanak) és ez csak jó lehet ennek az országnak!!! én így látom!

Drazsé meg egy hülye!
xu
@zsuci: "Kérdezem én-Mi az hogy JOGÁLLAM?" Ugyanolyan értelmes, mint a szűzkurva.
dzsingistán
@rokA ma, 19:44 – válasz erre:


Neked legyen igazad, és én csalódjak, azt kívánom. De ne feled, 1998-2002 között mikor a Fidesz ép olyan elszámoltatást ígért, mint most csak titkosított akták lettek belőle.
Ha meg is találnák a közös nevezőt a közös kormányzáshoz, a Fidesz újból el fogja maszatolni az elszámoltatást már annál is inkább mivel éppen olyan érintet a korrupcióba, mint az összes eddigi parlamenti párt. Inkább a jobbiknak hagyni kellene a Fideszt egyedül érvényesülni úgy is hamar belebukik saját hazudozásaiba, és utána, majd akit a Jobbik akar azzal kormányozni. A JOBBIK legyen a vőlegény, menyasszonyt meg majd választ. Násznép meg lesz bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.