A Magyar Gárdát feloszlató bírósági ítélet a jogállam nagy győzelme - mondta az ítélethirdetés után az igazságügyi és rendészeti miniszter.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
@dzsingistán : Egyetértek ! Igy van,igy igaz!
furfang
Akkor győzne a jogállam, ha Őt elmozdítanák a posztjáról a riporterek ellen elkövetett bűnügy részeseként, Dávid Iblyáék megkapták volna a mentelmi jogot, Verest perbe fognák, és sorolhatnánk napestig.......
démon
Ez beszél a jogról?Az ilyen drazsék csak zörögnek,mint egy papírzsacskó.
rokA
@dzsingistán : "Szerintetek, ha a Fidesz kerül hatalomra másként lesz?"

Igen, én hiszek benne, hogy ez másként lesz! Ez a két párt szerintem együtt fog kormányozni (mégha most mást is mondanak) és ez csak jó lehet ennek az országnak!!! én így látom!

Drazsé meg egy hülye!
xu
@zsuci: "Kérdezem én-Mi az hogy JOGÁLLAM?" Ugyanolyan értelmes, mint a szűzkurva.
dzsingistán
@rokA ma, 19:44 – válasz erre:


Neked legyen igazad, és én csalódjak, azt kívánom. De ne feled, 1998-2002 között mikor a Fidesz ép olyan elszámoltatást ígért, mint most csak titkosított akták lettek belőle.
Ha meg is találnák a közös nevezőt a közös kormányzáshoz, a Fidesz újból el fogja maszatolni az elszámoltatást már annál is inkább mivel éppen olyan érintet a korrupcióba, mint az összes eddigi parlamenti párt. Inkább a jobbiknak hagyni kellene a Fideszt egyedül érvényesülni úgy is hamar belebukik saját hazudozásaiba, és utána, majd akit a Jobbik akar azzal kormányozni. A JOBBIK legyen a vőlegény, menyasszonyt meg majd választ. Násznép meg lesz bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.