Az SZDSZ elnöke szerint pártja már nemcsak a szavazók bizalmát veszítette el, de a szervezeten belül sincs összefogás. Jó példának véli erre a hétvégi küldöttgyűlés érvényessége körül kialakult "jogi csűrést-csavarást".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Égkékfűzöld2x2négy
Csak 1 gondolat: a rendszerváltás idején a szabadság hihetetlenül fontosnak tűnt. Ezért volt nagypárt az SZDSZ.
"jöjj el, szabadság, te szülj nekem rendet" - írja József Attila. Érdekes, a szabadság nem szült rendet. Ezért lett kispárt az SZDSZ. Kiderült, hogy még a szabadságot sem képviseli következetesen (pl. ha az ellenzék tüntet), ezért tart a nullapárt állapot felé. Nem ez a csoda, hanem hogy az MDF hasonló teljesítménnyel megint átrágta a küszöbsínt.
xu
@Égkékfűzöld2x2négy: De csak azért, mert megbokrosodtak; bár a 13 ezrelék az mellé X-elésből is adódhat. Most országos választási szinten 1-2 %-ot jósolnak a felmérők. Legyen igazuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.