Fóton akkora buli megy, hogy akar a franc fesztiválon lenni. Mádly Zsolt polgármester a vadmarhulásnak olyan szintjére jutott, hogy nincs az az Omega, amely ekkora alfát felül tudna múlni.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
El kell olvasni a hozzászólásokban Tom Bobb posztját, a téma ismerője, és így nemcsak Holdrabló egyoldalú blogjából szerezhetünk információt az ott történő eseményekről. Nem véletlen a polgármester reakciója, az mszps többségű testület le akarja kaszálni amit még lehet.Pont úgy ahogy a Parlamentben.
holdrablo
@furfang: Tisztelettel itt is elmondanám: teljesen érdektelen az előzmény, mint ahogyan az is, ki a szoci és ki a fideszes/kdnp-s. Lényegtelen. Az ellenzék mindenhol bunkó, ahogyan a többség is. Politikusból vannak, jelenleg itt tart a vitakultúra Magyarországon. Ebben az esetben megint mellékes, hogy ki és hogyan provokálta szegény polgármestert úgy, hogy félnótásként viselkedjen. Ha nem bírja idegekkel a politikát, ne akarjon politikus lenni. Hangsúlyozom: ha igaza van, akkor sem. Nem tisztem eldönteni, a fóti dolgokban kinek és hogyan van igaza. Lehet, hogy Mádlynak, nem ez az érdekes. Az viszont egyértelmű, hogy ha egy politikus ennyire nem tud uralkodni az idegein, ne válassza ezt a pályát. Ilyen egyszerű. Két teljesen külön dologról beszélünk egy ügy kapcsán.
szöszmösz
@holdrablo: Igen. Teljesen egyet értünk, csak az a baj, hogy nem egyedi elszigetelt
esetről van szó. Szégyen, hogy ennyi tuskó még hatalmat is kapott.
furfang
@holdrablo: @szöszmösz: akkor már ketten vagytok, akik egyetértetek, nyilván hasonló alapról. Én nem tudok elvonatkoztatni az előzményektől és a körülményektől sem. A bíróság is vizsgálja ezeket az ítélet előtt. Túl sommás kedves holdrabló a véleményed, és az ellenszenv egyértelmű belőle, tehát nem tárgyilagos. Tom bobb véleménye legalább olyan érdekes a téma szempontjából.
holdrablo
Megpróbáltam elmagyarázni, hogy két külön dologról beszélünk. Nem sikerült. Sajnos jobban nem megy. Minden jót.
furfang
@holdrablo: Ok! Hasonló jókat kívánok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.