Kíváncsi voltam, ki fogja először elsütni azt a kápráztató poént, hogy az SZDSZ mostantól Retkes-párt. Nos, a Magyar Hírlap lett a győztes, méghozzá nem csak feldobott ötletként, hanem rögtön cikk címében. Igazi kifinomult, szellemes, emelkedett, polgári humor. Ezért szeretjük őket. De legalább ha tökéletes lenne az SZDSZ!

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Nem Retkes párt! Ez tévedés! Ez egy megújuló SZDSZ! Vagy másképpen fogalmazva egy reform-párt! Kár, hogy a reformot mi mocsokként éljük meg! Különben óriási tévedés, ha valaki az SZDSZ-t nem tökéletes pártként próbálja beállítani! Ezek tökösök és tökéletesen tökölődnek; főleg egymás hátulról való tökéletes tök-öl-ödésileg, avagy tök-ől-ödésileg!
Fogunk mi még olyan szivárványokat látni, hogy a szemünk is elkáprázik avagy könnybe lábad!
Viccet félretéve: szükség van a szabad elvűségre, nyelvűségre és a hátsó szándékokat nem mellőző őszinte politizálásra! Sem a bal, sem a jobb oldal nem tudja azt nyújtani, mint a hátsó oldal!
Én drukkolok, hogy sikerüljön nekik a parlamenti behatolás is!
Egy szavazattal vazelinozom az útjaikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.