Nyakó István szerint a Fidesznek mindenről az MSZP jut az eszébe, a politikájukhoz pedig hét éve egyetlen mondat társul: "Minél rosszabb Magyarországnak, annál jobb a Fidesznek! "

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Joga
Nyakónak is jóideje nem jut eszébe más, mint a Fidesz:D
Égkékfűzöld2x2négy
Ilyen a demokrácia, az ellenzéknek mindenről a kormány jut eszébe, ez szerintem korrekt.
Hogy a kormánynak is mindenről az ellenzék jut eszébe, az nem korrekt, mert kormányoznia kell, nem az ellenzék bírálatát ellenbírálnia.
Ugyanakkor jogos, hogy a Fidesz ne azért drukkoljon, hogy minél rosszabbul menjen az országnak, mert az növeli az esélyét... Én sem értek mindig egyet a Fidesz kritikák tartalmával/stílusával.
A pártok marketingjéhez tartozik, hogy rendszeresen felolvassák a központilag megírt prospektusukat. A választók viszont nem kéne, hogy kritikátlanul azonosuljanak a prospektussal, gondolkodjunk inkább önállóan. Önálló gondolkodás alatt nem azt értem, hogy saját véleményként fogalmazzuk újra a pártprospektust.
A társadalom helyzetén kell javítani politikai hovatartozástól függetlenül. Az ellenzék sem mutatott eddig fényes teljesítményt, de úgy került helyzetbe, hogy a kormány sok éve alulról döntögeti a rekordokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.