Manuelnek egy hónapra fogházba kell vonulnia. Mielőtt megkezdi büntetését, piacra dob egy pólót, melynek bevételét a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlja fel. Korábban két társával az állatotthon adománygyűjtő ládáját lopta el.

Manuel rapper egy 2017-es stikli miatt vonul fogházba egy hónapra – írja a blikk.hu. Még mielőtt rács mögé kerülne gyorsan piacra dob egy pólót, melynek a bevételét teljes egészében a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlja fel. Ezt írja Manuel az Instagramon:

Börtönbe vonul az X-Faktor sztárja – Ez lehet a háttérben

Manuelnek egy hónapra börtönbe kell vonulnia/Fotó: Instagram/Manuelsings

„Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott, közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, szóval, ha kijöttem (lehet), adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban. A pólókat először poénból csináltam szűk körben, barátoknak, viszont szerintem jól mennek, szóval végül úgy döntöttem, droppoljuk, és a bevétel rám eső részét teljes mértékben a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlom fel! ALL LOVE!”

Manuel 2017-ben, az X-Faktor tehetségkutatóban való felbukkanása előtt két társával együtt ellopta a Noé Állatotthonból az adománygyűjtő ládát és a benne lévő pénzt. Bírósági tárgyalás helyett – egy mediátori eljárás után – mindhárom fiút 50 óra közmunkára kötelezték, melyet nyolc hónap alatt le kellett dolgozniuk. Manuel a közmunka helyett egy „gáláns összeggel” próbálta puhítani a helyzetet, ami persze, nem mentesíti őt a közmunka alól.

Legfrissebb Instagram posztja arról szól, hogy börtönbe vonul. Azonban az, hogy a két ügy összefügg-e, nem tudni, de valószínűleg hamarosan kiderül. Manuel ugyanis azt írta a posztjában, hogy egy interjúban tisztázna mindent, miután kiszabadult.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Dalra fakadt?!?!?!?! A közterületi szemetelés tilos!
sokanvagyunk
Ha nem jelenti be az eltűnést, észre se vettem volna.
Géza
Ez a szerencsétlen celeb most a börtönnel kampányol! Undorító!
Pálinkás Pál
kizárt hogy 2017-es dologért most vonul be pár nap fogházra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.