Összeegyeztethetetlen az alapjogokkal az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) elképzelése, amely szerint egy jogszabály módosításával megvonná a hajléktalanoktól az egészségügyi ellátáshoz való jogot – áll az állampolgári jogok országgyűlési biztosának csütörtöki közleményében. Szabó Máté szerint ez a kezdeményezés kirekesztő, és egy létező, akut probléma semmibevételét jelentené.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Beszélünk a jogokról meg a kötelezettségekről,de miért nem beszél senki az alkotmányi törvények betartásáról ami mindenkire egyformán vonatkozik.De ez az alkotmány is egy 20 éves tákolmány ami még WC papírnak se jó.Miért nem lehet egy a mostani világhoz illeszkedő alkotmányt létrehozni,lehet hogy ez sértené a jelenleg hatalmon levők érdekeit.
zsbela
Az nem sért alapjogokat, illetve ALAPKÖTELEZETTSÉGEKET (amit szintén tartalmaz az Alkotmány), hogy a hajléktalanok nagy része nem hajlandó semmit tenni saját magáért?????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.