Vannak, akiknek sokat hohozz az úgynevezett rendszerváltás.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Akik szívből utálják Orbánt és a Fideszt, azokban is fel kellene támadnia egy egészséges életösztönnek, és a józan észnek. A Fidesz 4 évig volt hatalmon, emezek közel 70 évig. Az ország helyzete önmagáért beszél, 7 éve töményen kapjuk tőlük a csapásokat. És még mindig a stíluson akadnak fenn egyesek? ( arról nem is beszélve, hogy lekezelőbb, képmutatóbb stílust nehéz találni, mint ballibsi politikusoknál) Aztán a mutatószámok önmagukért beszélnek egy gazdaságról, és ha belefeszülnek is az ellenzők, a fide4szesek Josip Tot-ostól és Kaya Ibrahimostól együtt pozitív eredménnyel zártak. Hogy miért váltotta le őket az Isten adta nép? Mert Gyurcsány és Ron Werber jól kalkulált a magyar ember irígységével, pitiánerségével, és műveletlenségével. Jól beetették az egykori kádári híveket, a liberális ideológiát vallókat, plusz akkorát csaltak mint egy ház! Így aztán összejött nagy nehezen a píruszi győzelem, amikre diadalmasan hivatkoznak azok, akik érzelmeik okán nem látják csak az ATV-t a Népszabit, Népszavát, és a Stop.hu-t. Ugyanaz a szöveg mindenütt. s legyünk nyugodtak, Gyurcsány és propagandista társai most sem fognak más eszközökhöz nyúlni, mint az emberek gyűlölködéséhez, ismerik ők a híveiket, tudják, hogy kell felpiszkálni őket, és ahogy olvasom a beírásokat sokakat sikerül majd. Hacsak addig nem lesznek földönfutók.
reallatas
@gondolkodo: /ma, 18.28/ Nos egyszerű a képlet, ez az a bizonyos érzelem politizálhatóság, amit a kellően leszegényedett társadalom, érzékenyen lereagál minden esetben. Tudod erről csak az jut eszembe, hogy a régi jó mondást nagyon sokan figyelmen kívül hagyják: egyik holló soha nem vájja ki a másik szemét, legfeljebb károg rá, s közben éberen figyeli a környezete reakcijóit.
gcsabi
@furfang: Mélyen igazad van abban amit aleírtál!
2002-ben egy egyértelmüen folyamatosan fejlődő ország voltunk, és nem csupán gazdasági értelemben! Erre épült-és az általad is leírt irigységre-a maszop egész kampánya! Mást se lehetett hallani, mint hogy nem oszt eleget a gazdasági fellendülés gyümölcsaiből vissza a kormány.
Döbbenetes, hogy ezekután hét év alatt a katasztrofa szélére -és itt megint nem csupán gazdasági szempontból-rángatott országban még mindig vannak akik képesek a fidesz-kormány 4-évén rugózni!
Tönkrevágták 7-év alatt az országot, erkölcsileg és gazdaságilag egyaránt. Gátlások nélkül visznek amit érnek, milliárdok százai tünnek el az autópálya,4-es metró, viadukt-alagut, kormányzati negyed..... -bermudasokszögben, és joszifibrahimoznak!
Nem értem hol a bánatban élnek emberek, akik azon lovagolnak miért kommunizmusnak nevezzük a szocializmust, meg mitkeresett külföldi egyetemen azazorbánviktor ,megemipénzünkbőltanult... Amugy a gyurcsány meg a többi szoci KISZ-es ki a franc pénzén tanult??? Csak ők még ellopták a maradékot is!
Egyébként a félreértések elkerülése végett NEM vagyok fidesz-fan, sőt a mai politikai-"elit"-el szemben vannak komoly ellenérzéseim, csak nagyon föl tud boszantani a útálatból fakadó hiperelfogult csőlátás!
furfang
Egyet már most sikerült a szoci propagandának elérnie, hogy szavazóik, - bár nem akarnak tudomást venni a sok aljasságról, akarva-akaratlanul csak eljut hozzájuk egy-egy megdöbbentő szemétség híre - maximum odáig jutottak el, hogy hát mindegyik párt korrupt, holló a hollónak, egyik kutya, másik eb, azaz sikerült összemosatni az agyukban az " eredményeket ". Ezek boldogan kapaszkodnak ezekbe a mondatokba, mert úgy vélik, felmentést kapnak ostobaságukra, amiért kétszer beszavazták ezt a rablóbandát, és feltehetően beszavazzák harmadszorra is. Pláne, ha egy kis üveggyöngyöt szórnak eléjük a választások előtt. A butaság életveszélyes, a fanatikusok sajnos ebbe a kategóriába tartoznak, és kicsiny országunkban népes tábora van a fanatikus szoci szavazóknak, miattuk tartunk itt, ahol tartunk. Mert a számok azért a legékesebb bizonyítékok az ország állapotára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.