Az index.hu értesülései szerint a százmilliós végkielégítési botrányba keveredett humánpolitikai igazgató a végkielégítése kiutalásakor már hónapok óta több mint havi 200 ezer forintos nyugdíjat is felvett, így nem lett volna jogosult a közel százmillióra.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
51kacsa
Azt mondják, hogy akinek sok van, annak még több kell és egy való igaz! Én csak kapkodom a fejemet és állandóan számolok, hogy hová és hogyan osszam be a 38 évi munka után kiszámolt 66ezer Ft-os nyugdíjamat.
OKOS
Most már elég nem értem miért sajnálja mindenki az elvtársnőtől ezeket az aprópénzeket.
Nézzenek rá milyen szakadt beteges a nyugdíj előtti sok munkától.
Ezt a kis pénzecskét is az orvosokhoz hordja a munkában megrokkant egészségének helyrehozatalára.
Vera1944
Ennyi pénztől lehet vigyorogni mint egy jóllakott napközis.
slanger
Ha magamat akarnám ismételni csak ennyit mondanék: "A .... anyádat!"
OKOS
@Vera1944: Nehogy azt hidd lehet ő még miniszter is.
bombi02
Disznófejű nagyúr(nő) rendesen biztosította magának a jót. Szálljon ki belőle a lélek!

Kocsisnak pedig szégyene, ha nem tudott róla, bár biztos vagyok benne, hogy nagyon is tud a belső haveri mutyikról. Csak most sz . ros lett a széke, ezért ugrál. Persze azért a bűz érezhető. Ez is ugyanolyan szemét, mint a többi.
ugyeugye
@bombi02: tényleg alkalmassági kérdéseket vet fel, ha egy topmenedzser nem tudja, h mi történik a cégénél!
csak ha a szocik leveszik a kocsis fejét, a hagyóé is porba kellene, h hulljon, viszont ő a jelenlegi bp-i főpolgármester - jelöltje az elvtársaknak... ugye nem kell befejeznem a történetet. szánalmas bagázs!
kovacslajos15
Humánpolitikai igazgatóként teljessen tisztában kellett lennie, hogy nyugdíjasnnak végkielégités nem jár. Amikor a több mint 80 millót felvette egyszerüen lopott! Magyarul bűncselekményt követett el amiért biróság elé kell állitani és figyelmen kivül hagyva patrónusait börtönbe kell csukni az ilyen csalókat.
Most lefogadnám, hogy nem lesznek komoly konzekvenciái szemétségének. Bár ne lenne igazam.
xu
@kovacslajos15: Holló a Hollónak ....
Alexandrosz
Nem vagyok bosszúálló,de biztos,hogy ha rajtam múlna teljes vagyon elkobzás és tíz évi közmunka a kőbányában napi 20-órában.
barew7
Szalainé a MÁV "Zuschlag"ja! Remélem senki nem képzeli komolyan, hogy egy ilyen mértékű rablást felső rábólintás, nélkül, illetve saját zsebre ma bárki is megtehet egy ilyen mammutvállalatnál?!!!
asim
Követelem,legyen rendszer váltás!A szocializmus ennél százszor jobb volt!De mégjobblett volna ,ha ezek az egoisták nem furakodtak volna be a vezetésbe!
xu
@barew7: @asim: Ésszerűbbnek tartanám, ha a 200000 forintos piti nyugdíján sajnálkoznátok!
asim
A nyugdíjon nem sajnálkozom mert csak az átlag felett van,lehet,hogy megis érdemli?!Azon vagyok felháborodva,hogy a társadalmunkban 3000000-an a létminimumon élnek és ez a szégyentelen elitünk még nem is próbál hazafiasan együttérezni.Nem akarnak velünk egylevegőtszívni a szociális érzékenységük a nullával egyenlő.A parlamentben a törvényalkotók,területi képviselők mégcsak nem is reagálnak erre.Azért mondom nektek a szocializmusban 1960-tól százszor jobb volt ettől a szégyentelen kapitalizmustól.Nem beszélve arról,hogy akkor 20 milliárd adóság volt most 600 milliárd.
ember
@asim: Abszolut igaz. Nem ilyen lovat akartunk.
bombi02
Ez a tehén még mindig szabadlábon van. Folyik már ellene eljárás vagy még mindig csak a belső egérkék vizsgálgatják az ügyet?

Elfelejtettem, hogy hol, de olvastam a férjéről, hogy egy szemét, gondatlan, pénzéhes orvosnak nevezett valaki. Valami olyasmi volt a cím: Utána jártunk ki is Szalayné Szilágyi Eleonóra. Tudja valaki?
pacsirta
Egy pofátlan banda uralja az országot!!!
Csubaka
Szerintetek ennyi pénzból hány téli gumit vásárolhatott volan a BKV az auróbuszaira? Mert az elmúlt években nyári gumikkal futottak télen is.
Vagy pedig hány gépkocsivezetői túlórát tudtak volna fizetni sztrájk fenyegetések nélkül?
orogordog
@Csubaka: Arra nincs pénz ,csak önmagukra és a jelenre gondolnak.
bombi02
@Csubaka: Hány munkahely maradhatott volna meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.