Sokan tapasztalhatták akár vásárlóként, akár termelőként, hogy az itthon termelt zöldségek, gyümölcsök nem mindig tudják megtalálni az utat a hazai vásárlókhoz. Ennek általában anyagi okai vannak. Egy vállalkozó szellem most az internet adta lehetőségekben látja a megoldást.

Forrás: tutihir.hu
Feltöltő: greifswalder
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
greifswalder
Nyilván a CBA is azt nézi, mi éri meg neki. Az üzlet az üzlet. Nekünk meg azt kellene nézni, hogy hosszútávon mi a jó nekünk és az országnak, illetve hogy mit tudunk tenni érte. Ez a kezdeményezés is csak úgy fog igazán működni, ha megtesszük a magunk részét; rendszeresen látogatjuk az oldalt, felvesszük a kapcsolatot a termelőkkel, tőlük vásárolunk. És ami nagyon fontos: mesélünk az ismerősöknek arról, hogy van egy ilyen lehetőség és szólunk gazdálkodó ismerőseinknek, hogy itt is hirdessék meg a termékeiket. Ha esetleg nem értenek a számítógéphez, feladunk helyettük hirdetést.

Ha ezt megtesszük, joggal érezhetjük úgy, hogy nem csak panaszkodunk, hanem tettünk is valamit, hogy javuljon a helyzet.
ugyeugye
@greifswalder: nálunk itt a Belvárosban van két szociális bolt, ahol csak a magyar gazdák terményeit árulják egy megállapodás eredményeképp. Mindenki nagy megelégedésére. Sztem több árut kellene hozni, mert pillanatok alatt elfogy pl a gyümölcs.
Én nagyon támogatom a magyar gazdák minden kezdeményezését! Amikor csak tehetem őstermelőtől vásárolok. A magyar terménynek van íze, színe és legfőképp abban a földben nőtt, amit a hazámnak tartok.
greifswalder
@ugyeugye Hol van ez, Budapesten?

Van olyan szociális bolt, ami erről az oldalról szerzi be a termékeket. Nézd meg ezt:

www.gazdapiac.com/egyeb/article_9.html

Ha gondolod szólj nekik, hogy ők is vásároljanak innen.

"A magyar terménynek van íze, színe és legfőképp abban a földben nőtt, amit a hazámnak tartok. "

Egyetértek.

ugyeugye
@greifswalder: V. kerület. idén február 27-től. az egyik bolt a Mérleg utcában van /Nádor utcánál/, a másik pedig a Molnár utcában /Vámház körút felé/. a zöldség, gyülölcs, tojás, méz -mostmár talán tej és tejtermékek is, de ebben nem vagyok 100 %-ig biztos-.
Jakab István és Budai Gyula jöttek el az ünnepségre.
realexistenz
Nagyon jó ötlet! Remélem sikerül felfuttatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.