Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a pórázt levennék, a vadállatok embert ölnének. Hősiességüket látványosan bizonyították, amikor csoportosan megvertek egy magányos lányt. Hát, ez a cigánybűnözésnek is a legalja.

Forrás: w.blog.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
@Latorkuvasz.
Minden szavad pattog, igazságod van, csak süket fükere lelsz sajnos..
ugyeugye
Sólyom „Chicken” László, Retkes izéke, házmesterlelkű, egyszokású hülyemagyar, - csak szemezgettem :)))
latorkuvasz
a cím alatti név, jelen estben "latorkuvasz ajánlója" csak a beküldőt jelöli, ami nem biztos, h azonos az írás szerzőjével. ezt tóta w árpád írta
menasagh
"Egyetlen első vonalbeli politikus jelent meg a menetben, egynek volt csak bátorsága állást foglalni arról, hogy a vérszomjas tálibok és a békében sétáló melegek közül melyiknek van igaza. Sajnos ez pont Gyurcsány Ferenc volt."

Ez igaz, és ha már vele példázódol, akkor vonj le ahhoz hasonló véleményt is.
Egy bukott politikus, bukott ideológiával, bukott emberek menetén.......csak bukást hozhat !
ariel
Ez a cikk ugyan olyan sérült mint az írója!
"csoportosan megvertek egy magányos lányt. Hát, ez a cigánybűnözésnek is a legalja."
Tóta számolni sem tud, ráadásul fogalom zavarral is szenved!!!
Lehet, hogy az ellentüntetők EGY veréssel fejezték ki, hogy a többségi társadalom részére nem kívánatos a buzi magamutogatás beteges és hivalkodó megnyilvánulása, DE ...
a cigányság MEGSZÁMLÁLHATATLAN esetben:
-nem veréssel hanem GYILKOSSÁGOKKAL rabolja ki áldozatait, erőszakolja meg őket, volt példa a hullák brutális megcsonkítására is.
- ezek a védtelen áldozatok nem adtak okot még a verésre sem ellentétben a buzik nemzetromboló viselkedésével.
- Tóta erkölcsi értéke és gátlásai is fordítva lettek összerakva, amikor az anyagi haszonszerzés miatt gyilkoló cigányokat veszi védelmébe a verést kiprovokáló és kiérdemlő buzikkal szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.