Mivel Szalainéval indult minden, az ő ügyének kipattanása óta kapta fel az ország a BKV-témát, ő lett a botrányok megtestesítője, egy két lábon járó mázsás metafora, érdekelt, hogy ki lehet ő, milyen ember? Már az elején foglalkoztatott a kérdés, hogy mit tudhat Eleonóra, hogy ennyire megbecsülték a "cégnél"? Mások inkább azon agyaltak, hogy ki lehetett a férje, hátha neki köszönhette a jó kis állását. Szép lassan kialakult a két tábor a neten: az egyik szerint Szalainé egy ártatlan bárány, egy akaratnélküli báb, akit csak felhasználtak a magasabb körök a közpénz megcsapolásához, mások szerint Eleonóra pont olyan erkölcstelen, mint a végkielégítése és nyugdíj alatti foglalkoztatása.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Milyen "ember"? Olyan aki jól tud lopni, csalni, hazudni, sikkasztani. Az ilyeneket gyűjtik a BKV vezetésébe.
anka
@menasagh: - ............rinocérosz!!!!
csutak
Ahogy egy másik cikkhez szólva utaltam, felmerült bennem e gyanú.
A hibádzó pénz nem a VEKE-nél van?

Amúgy pedig: Szalainé kövér:)
szaboria
Aki tudja milyen tejhatalommal rendelkezik egy személyzetis annak nem kellbemutatni.Ö a hatlamáva lélt vissza.( bocsánat az új el nevezés Humánpolitika )
marlin
Szerintem többeknek példakép lehetne!! Hiszen nemsokára olyan lesz, mint egy "jómagaviseletű elitélt"!!
igazmondó
@nanena: Az egyik legjobb ismerősömet ugyanezekért a szavakért tiltották ki az oldalról. Vagyis a mondat első fele lényegében ugyanaz, a második fele fele pedig betűröl betűre megegyezik. Igaz akkor a volt kormányszóvivőröl volt szó(vagyis( Budai Bernadettről. Azonnal kizárták. Pedighát! Na de mindettöl függetlenűl igazad van. Egyetértek Veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.