Egy diktatúra soha és semmilyen vonatkozásban nem lehet jobb egy adott emberi közösség számára, mint a szabadságra épülő demokrácia rendje - mondta Orbán Viktor volt miniszterelnök, a Fidesz elnöke a határnyitás 20. évfordulójának alkalmából, a Konrad Adenauer Alapítvány által rendezett budapesti konferencián.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
minden hatalomra jutott pártnak van takargatnivalója, a rendszerváltás óta bármelyik is fogta a kormánykereket, az ország és dolgozó polgárainak az érdeke volt az utolsó, amelyik eszükbe jutott a törvények, rendeletek, stb. megalkotásánál.
ha felsoroljuk a hibáikat és tévedéseiket, még nem lesz jobb egyik a másiknál...
pelikan61
@tmartyn75 ma, 21:23 – válasz erre :

Ebe igazad van. De had ne tüntessem ki a bizalmammal azokat, akik mikkor ott voltak és semmit nem tettek értem. Gondolom ezzel egyet értünk?
tmartyn75
abszolút bizalmatlan vagyok mindazokkal, akik tehettek volna, de nem tettek értem semmit, amikor módjuk volt rá. akkor hát hová tegyem a zixet??
luciferi
@tmartyn75: a totó vagy lottó szelvényre.:)
tmartyn75
jó ötlet! bármikor bejöhet!
gute Nacht!
pelikan61
@tmartyn75 ma, 22:14 – válasz erre:

Gyugodalmasat! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.