Lényeg, hogy egyszer valamelyik politikusunk letérdelt a lábuk közé, és azóta az összes magyarországi állami vezető, az ún. közjogi méltóságok melléje térdeltek. Azóta ők ennek megfelelően kezelnek minket, és itt jön be a képbe az, hogy a Jobbik parlamenti jelenléte már csak ezért is létszükséglet. Legyen végre egy olyan – polgárok által megválasztott – politikusunk a Parlamentben, aki képes ilyenkor karakán, konfliktusokat is felvállaló kiállásra.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: piros-fehér
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
@Idiot
Már hogyne, mennyien fizetnek - cégbejegyzés miatt - Szlovákiában?
szabosa
@Vera1944: :)) ha a saját vállalkozóinknak tudnánk olyan feltételeket biztosítani akkor maradtak volna itthon de még haza lehet csalni őket csak egy erre alkalmas kormány kell a szekérre. A szlovák gazdaság sem áll olyan jól csak ügyesen álcázzák, majd jövőre bedőlnek ők is és ezt tudják, ezért a nagy pórszórás mert ők is készülnek a válaszásokra. Ez a fico meg magának akarja a hatalmat osztatlanul, nem kell neki slota és mecsiár sem :)) Ezzel a magyarság bemocskolásával akarja megszerezni slota hívőit, bizonygatva, hogy ő még slotánál is keményebb és persze a tót gulya meg bólogat neki és tapsol a csülkével. Kérdés meddig marad rózsás a helyzet tótéknál....
Vera1944
@Idiot
A tény az tény az az összeg is őket gazdagitja

Szabosa
Persze, lényegesen kevesebbet kell adózni. Senki sem ellensége a saját zsebének.
idiot
@Vera1944: Én minden évben oda mentem és ott költekeztem!
Sajnálom hogy ficzók és ilyen jellegű politikusok - nemzetiségüktől függetlenül - tönkreteszik az egyszerű emberek nyugalmát!
Ott minden magyar rendes és a szlovákok többsége is csúcs szuper (főleg, akik magyar falvakban nevelkedtek); sőt a svábok is aranyosak.
Ezek a nem létező ügyek csak politikai xar-keverések!
Unatkoznak a külügyminiszterek! Kevés a kőbánya!(?)
Megnyitották a határokat, de jobban reszketek, ha átlépem, mint amikor a VÁMosok a saját zsebükre dolgoztak!
Sajnos ki kell mondanom az igazságot!
Lehet kivágnak innen!?
De nekem van félcédulám, amit régen dili-flepninek hívtak.
"Száll a kakukk fészkére"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.