Az Országgyűlés nem rendelte el a népszavazás kiírását a képviselői költségtérítés ügyében hétfőn.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovacs1961
@pelikan61: Emlékeztető ! Szavaztak, mégpedig úgy hogy több pénzhez juthassanak. De minő véletlen azt szajkózzák hogy csak tévedés történt. Akkor miért nem hozták helyre azonnal a tévedést ?
kovacs1961
Ja és ott fent mindent lehet , mivel mindent megmagyaráznak, vagy törvényt hoznak rá hogy a legnagyobb disznóság is törvényes legyen!
Papó
„Újra zsebükre szavaztak a képviselők”!”
Egyszerűen nem érdekli őket a társadalom akarata! Nem foglalkoznak a törvények betartásával sem, mert úgy vannak vele, nem vonatkoznak! A törvényeket ők a népre találták nem magukra. Pedig a „Civil mozgalom” Tagjai 384 képviselőnek eljuttatta 21000 aláírással a levelet, hogy foglaljanak állást, a törvényesség mellet és vegyék figyelembe a választópolgárok akaratát. Nem! Nem akarnak változást, kell nekik a pénz, hisz ha a választások után nem kerülnek be a parlamentbe, jól jön majd a végkielégítés során a több pénz mivel az utolsó hat hónap számit. De még az is előfordulhat, hogy decemberben kifutnak a módosítás benyújtásával és minden marad majd a régiben a bakival egyűt! De akár még emelhetnek is a pénzükön, mert ahhoz nekünk már semmi közünk nem lehet! A Fidesz Répási révén kijelentette pártja majd akkor foglal állást, ha ismerik majd az új törvénymódosítást. Nos, kérdezem: akkor most mire szavaztak? Vagy csak úgy állásfoglalás nélkül? Érdekes hozzá állás! Kíváncsi vagyok, a választáskor mivel kampányolnak majd a kopogtató cédulákért? Remélem a választó polgárok nem felejtik el és a Civil mozgalomra adják a voksukat! Rá kell, hogy döbbenjenek az emberek, hogy saját kezükbe kell venni a sorsukat ha változást akarnak!
Csubaka
A FIDESZ megint szerzett néhány ezer szavazatot a Jobbiknak!
Sííva
Biztos, hogy a Jobbiknak nincs mszp, fidesz, szdsz, mdf, kapcsolata.
Az elmúlt 20 év politikusainak elszámoltatását várom, és látni akarom, hogy vagyon elkobzás és börtön várja őket, kenyéren és vízen, padlófűtés nélkül. Amit eddig elkövettek Magyarország ellen az haza árulás.
bombi02
Nem fognak a zsebük ellen szavazni. Azért ülnek ott, hogy tele legyen mindig.

NINCS EGY PARTVIS AZ EGÉSZ PARLAMENTBEN, HOGY KI LEHETNE SÖPÖRNI A SZEMETET?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.