Kimegy tüntetni a nép a BKV pazarlása ellen? Bojkottálja a BKV járatait? Egyáltalán, kimondja nyílt és egyértelmű formában, hogy ELÉG VOLT? Nem.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
@slanger: Nagyon jól tudja, de azt is, hogy birkák vagyunk és hagyjuk, hogy nyírjanak minket. Nyírnak is és övéké a gyapjú, mi pedig lecsupaszítva várjuk, hogy a következő nyírásra sorba állhassunk.
marlin
A 2002-óta tartó "örökösfideszkampány" során a mindennapos "katasztrófa" történetekkel a szóvivők(!) oly magasra srófolták a társadalom ingerküszöbét, hogy a "normális ember" az ilyen "apróságokat", mint az állami vállalatok, vagy önkormányzati cégek vezetőinek, pazarlását nem is vesz észre!! És akkor még nem beszéltünk az igazgató-, és ellenőrző- bizottságokba delegált pártkatonákról!!
Már nekem is csak az nem tetszik, hogy ezeket az anomáliákat most úgy akarják "eladni", mintha nem legalább húsz esztendeje ez lenne a trend!!
Vera1944
@M arlin
Merthogy az ellenőrző bizottságoknak kellett volna felfedniük azt a sok anomáliát, de t.képpen valaki úgy lopta ki a listát, (mint az öszödi böszme beszédet) amin a nagy végkielégitések szerepeltek. Csak tudnám, addig mit ellenőriztek?
marlin
Akkor te is látod, hogy nem a "tisztelet díjuk" volt sok, hanem a "titoktartási pénz" volt kevés!! :)))
Vera1944
@Marlin
Egyik a másiknak fogta be a hallgatási pénzzel.Valaki kevesebbet kapott mint amennyit igértek.
Ezeknek külön börtönt kellene épiteni, ha lecsuknák őket. .annyian lehetnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.