Négy pontból álló javaslatot fogalmazott meg Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke a közszféra vezetőinek javadalmazása kapcsán vasárnap. Többek között bérplafon megállapítását javasolja a válság idején, megszüntetné a titoktartási pénzt és teljesítményhez kötné a prémiumokat. „Most, hogy a sajtó és az ellenzék lebuktatta őket, a szocialisták úgy csinálnak, mintha éppen ők harcolnának a – saj...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Hát Lendvainak ez a kinyilkatkoztatása hitelteléenné teszi a javaslattot valóban :

" Többek között bérplafon megállapítását javasolja a válság idején, "

" arcátlanság, ha a közpénzekből szinte automatikusan teljesíthető feltételekkel, burkolt bérkiegészítésként rendszeresen járnak jutalmak és prémiumok. Hangsúlyozta: ezt csak extra teljesítményért lehet adni. Az MSZP azt is kezdeményezi, hogy a közszféra vállalatainak tulajdonosai ellenőrizzék a prémiumi feltételeket. Ezt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, az önkormányzatok, közmédiumok esetében pedig a közalapítványi kuratóriumok végzik el. "

Először is miért csak a válság idején? A közösből a pénzt csak úgy haveri alapon kilapátolni visszaélés!

A rácsodálkozás a történtekre kissé megkésett, ráadásul ezek az emberek mind az ő pártjának katonái!
reallatas
Konklúzió: tele vannak már, mint a déli busz, most jöhet a sóder! Még a ciklus végéig is az a jelszó, mint annó: húzzunk bele!
eva1215
A legnagyobb végkielégitést Orbán adta a 160milliót a Hitrlbank vezetőjének De 80milliót kaptt aPSZÁF vezére is .Tehát 1ik kutya másik eb nincs mit a másik szemére vetni.
kukubenkó
Bébi-papi! Én az unokámra koncentrálok! Ő is lebukik sokszor és kapkod a levegő után! Hál' Istennek mindig életben marad.
furfang
@eva1215: ha még így is lenne, (de nincs így )akkor is menjenek már a fenébe ezek a szocik, azt igérték, hogy kijavítják a Fidesz hibáit, amit vég nélkül soroltak a kormányzásuk alatt. És nem hogy kijavították volna, hanem triplázták, és most már gátlástalanul nem törődve semmivel sem! Ezzel az összemosással próbáljátok magatokat mentegetni, hogy kétszer is a nyakunkra ültettétek őket, de nem mi jobboldali szavazók, hanem az élet nyújtja be nektek a számlát, és büntet érte. Talán nem véletlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.