Nem felhőtlen a viszony a Miskolcon néhány hónapja működő településőrség és néhány helybéli roma közt. Pedig a megyeszékhely településőreit a borsodi cigányvajda emberei irányítják a Lyukó-völgyben, a Bábonyi-bércen és a számozott utcákon.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Tökéletesen igaza van a vajdának. Nagyon megszokták már ezek a linkebb cigányok, hogy a liberális vezetők beveszik minden meséjüket, sőt, még meg is tóldják,hiszen lehet egyet a jobb oldalba rúgni kül és belföldön. Így sose lesz rend. A vajda értett a pozíciójához, akinél nem megy szép szóval, ott a makarenkói pofon a leghatékonyabb nevelési eszköz. Kamu az, hogy a verekedős nem fél a megveréstől, a gyilkos a haláltól. Lehet, hogy kevesen tényleg nem félnek, mert vagy ésszel nem éri fel, vagy szadista, de a többség igenis fél. Nem véletlenül találták ki a szemet szemért " jogi formulát " annak idején! A leghatékonyabb válasz!
Wik
Ez a vajda értelmesebb mint az összes mohácsi és kolompár együttvéve
Lajos10
Vannak azért olyan romák is akik reálisan látják a helyzetüket.És ezt csak üdvözölni lehet .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.