Zárjuk őket börtönbe, vagy lőjük fejbe a dílereket? Esetleg kövessük a Holland mintát, vagyis legalizáljuk a könnyű drogokat?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

asim
A folytattásnál találtam néhány véleményt....!
A könnyű után jön a keménydrog!A magyarokra mindig jellemző a túlzásokba esés.Szesz fogyasztás,kávé,zsíros ételek,kivagyiság,stb..Meg kell tanulnunk önmagunkal bánni illetve honfitársainkal bánni.Szeretni,tisztelni és egymásra árulkodás nélkül odafigyelni.
bigyibogyo
en azt gondolom mindeki magaert felelos.
legalizalni, durvan adoztatni , aztan jolvan. ofc, nincs ingyenes leszoktatas/kezeles!
jah es aki 21 ev alattinak ad 1000ev borton herelessel
szabosa
@bigyibogyo: eddig az egyetlen dolog amiben egyetértünk....
- azzal még kibővíteném, hogy aki drog, alkohol befolyásoltság alatt követ el bármilyen bűncselekményt az nem enyhítő körülmény lenne hanem halmazatiként, 100x-os szorzóval büntetném.
zsbela
A drog gyógyító (fájdalomcsillapító ,stb.) felhasználásán kívüli használatát BÜNTETNI kell! Ugyan olyan bűnös a drogkereskedő, mint a fogyasztó, ugyanis, ha nincs kereslet, megszűnik a kínálat is. Nem beszélve a drogfogyasztás bűnügyi és egyéb következményeiről. Gondoljunk bele, milyen gyereke születik a drogfogyasztónak, nem beszélve a sok millió forintról amit a gyógyításukra, kezelésükre költenek az ADÓFIZETŐK pénzéből. Az ÉN pénzemből, egy fillért se költsenek rájuk!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.