"Nem adok be teljes vírus vakcinát! "

Forrás: fusz.hu
Feltöltő: satan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
@Kakastoll: Hogy mi? ha lehetne kérnem ,kicsit bővebben...
zsuzsu
@Kakastoll: na jó most esett le...mintha lassulnék egy kicsit vagy mi..:)
marlin
"Évről évre felröppennek a hírek az influenza elleni oltás veszélyeiről, de ezúttal egy osztrák oknyomozó ripoternő, Jane Burgermeister tovább ment a puszta híresztelésnél. Burgermeister feljelentést tett az Egészségügyi Világszervezet és az ENSZ ellen - bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával."

A hölgynek vagy van hiányérzete, vagy nincs!!

"Bense Tamás orvos viszont azt mondja: több évtizedes praxisa során már szinte mindenféle vádaskodással találkozott. Az egyik legnépszerűbb, hogy az influenza elleni oltást a gyógyszergyárak lobbijaként állítják be – mondja.

Márpedig Bense szerint a feltételezés több okból is alaptalan: egyrészt a gyógyszergyárak nem a mintegy ezer forintos influenza oltással „trükköznének”, amikor némely oltóanyag ára elérheti a 20 ezer forintot is.

Másrészt – mondja Bense – a „hagyományos” influenzaoltások már bizonyítottak. Nem kérdés, hogy ajánlom-e az új influenza elleni oltást. Ha a magyar lakosság 40-45 százaléka megkapná, már elkerülhető lenne a komolyabb járvány."

A Bense doktort meg ismerem!!
Diamont Frost
@marlin: Egyértelmű...egy orvosnak alpból az az érdeke,hogy oltson.... A betegnek pedig az, hogy túlélje! :)
orogordog
@marlin: Mindenbe bent van a ha. 2 milliárd azért nem kis pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.