"Nem adok be teljes vírus vakcinát! "

Forrás: fusz.hu
Feltöltő: satan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
orogordog
"A teljes vírust tartalmazó vakcina használata tilos volt eddig, műhibának számított a csecsemőkorúaknál. Hogy ez a (teljes vírust tartalmazó) új oltóanyag mit tesz majd a csecsemők immunrendszerével, milyen káros vagy súlyos mellékhatásai lesznek, az elválik az idők folyamán (ha lesznek olyan bátrak, akik kísérleti alanynak dobják oda a babájukat), mivel az új oltóanyagot a 3 éven aluliaknál nem is próbálták ki."
bigyibogyo
@orogordog: radioban mondtak,h kinek lehet adni az elso adagot. es,h kinek nem. gondolom az orvosok is megkaptak a gyogyszer melle.
hanem usa -ban meg kirugjak aki nem oltat. vagy itt sok a paranoid vagy ott erosebb a lobby. nah?
orogordog
@bigyibogyo: Ez a kérdés, árt vagy használ. Vagy a gyógyszeripar extraprofitja.
Dr.luigilongo60
Előszőr is nézzetek be az eredeti honlapra, ahonnan a cikk származik.Van pofájuk azt írni, hogy függetlenek.
Itt hülyének néznek mindenkit?
orogordog
@luigilongo60: Cikkből: szerintem, nagy valószínűségél igaz.
"Nem javaslom az oltást, mert az ingyenes oltás mögött komoly anyagi érdekeltségek vannak, aminek a jelei már kiszivárogtak. Ehhez csak idézek: "Hát mindennek ára van" - derült ki Németh Zsoltnak, az Omninvest Kft. szóvivőjének szavaiból. Öt éve - amikor a madárinfluenzától volt hangos a világ -, 15 évre szóló szerződést kötött velük a kormány. Eszerint 2 milliárd forint állami pénz ütötte a cég markát, amit saját 1 milliárd forintjukkal fejeltek meg, és fejlesztették ki a madárinfluenza elleni védőoltás technológiáját."
Dr.luigilongo60
orogordog !
Amit írtál vagy igaz vagy nem.
zsuzsu
@orogordog: Ez így igaz! .
Senkit nem akarok lebeszélni róla..de.. ..2 napos korunk óta nyomjánk belénk ,a védő oltásokat a és nélkül a rengeteg antibiotikumot az immunrendszer olyan mankót kap hogy nincs ideje megerősödni..esszerint ha gyenge az immun rendszerünk támogassuk még tovább és adassunk oltást, másrészről mi lesz akkor ,ha egy még keményebb vírus jön azzal hogy birkózunk meg?
Ami nem öl meg az erőssé tesz ...én már tegnap lemondtam az oltást.
zsuzsu
@Kakastoll: Hogy mi? ha lehetne kérnem ,kicsit bővebben...
zsuzsu
@Kakastoll: na jó most esett le...mintha lassulnék egy kicsit vagy mi..:)
marlin
"Évről évre felröppennek a hírek az influenza elleni oltás veszélyeiről, de ezúttal egy osztrák oknyomozó ripoternő, Jane Burgermeister tovább ment a puszta híresztelésnél. Burgermeister feljelentést tett az Egészségügyi Világszervezet és az ENSZ ellen - bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával."

A hölgynek vagy van hiányérzete, vagy nincs!!

"Bense Tamás orvos viszont azt mondja: több évtizedes praxisa során már szinte mindenféle vádaskodással találkozott. Az egyik legnépszerűbb, hogy az influenza elleni oltást a gyógyszergyárak lobbijaként állítják be – mondja.

Márpedig Bense szerint a feltételezés több okból is alaptalan: egyrészt a gyógyszergyárak nem a mintegy ezer forintos influenza oltással „trükköznének”, amikor némely oltóanyag ára elérheti a 20 ezer forintot is.

Másrészt – mondja Bense – a „hagyományos” influenzaoltások már bizonyítottak. Nem kérdés, hogy ajánlom-e az új influenza elleni oltást. Ha a magyar lakosság 40-45 százaléka megkapná, már elkerülhető lenne a komolyabb járvány."

A Bense doktort meg ismerem!!
Diamont Frost
@marlin: Egyértelmű...egy orvosnak alpból az az érdeke,hogy oltson.... A betegnek pedig az, hogy túlélje! :)
orogordog
@marlin: Mindenbe bent van a ha. 2 milliárd azért nem kis pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.