Pécs vonzáskörzetében Bikalon, a Puchner kastélyszálló mellett egy komplex középkori várost építenek fel. 2010 tavaszán nyílik meg a 2 milliárdos beruházás keretében elkészült reneszánsz élménybirtok. A tematikus park a Pécs Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozattal fog együttműködni. Időutazás, hagyományápolás, lovagi tornák, korabeli mesterségek. A városi levegő szabaddá tesz?

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
Közép kori élménybirtok ,ez már úgy hiányzott.megtudhatják a mai főurak hogyan múlatták az időt a középkori főurak hmm hát sajna ez se nekem szól.
furfang
Nagyon jó ötletnek tartom. Biztos, hogy jövedelmező lesz a kül és belföldi turizmusból. Én is megnézem az biztos!
zsuzsu
@furfang:.. persze megnézni én is megfogom :)
Evikati
@furfang: Több ilyen vagy hasonló beruházásra lenne szükség ebben az országban. Lassan a turisták is elfogynak, mert csak a lepusztulást, az átverést tapasztalják.
Én alig várom, hogy láthassam:-)
furfang
@Evikati: én is így látom, mert számunkra, akik itt élünk, és elnézőbbek vagyunk szeretett országunkkal, ezért még a vezetőikkel is, is szemmel látható és érzékelhető ez a züllés, lepusztulás, kosz, kopottság, ötlettelenség, sivárság..... Hát még az, aki Bécsben, Prágában, Londonban Párizsban, Berlinben Stockholmban...... él! Boldog vagyok, ha hallok valami jól kigondolt, épülő szépről az autópályákon kívül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.