Az MSZP szerint ha a Fidesz nemet mond a jövő évi költségvetésre, akkor nemet mond a nyugdíjemelésre és a rászoruló gyermekek étkeztetésére is. Ezt Nyakó István, az MSZP szóvivője mondta az MTI-nek csütörtökön.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Már előre jön a kábító duma a maszop részéről............
reallatas
Ez ám az igazi média trükkös beállítás, le a kalappal!
marlin
Simon mondja: - A gyermekétkeztetés a költségvetésnek egy kicsi szelete!!
Nem kellene a klf, kormányzással, költségvetéssel kapcsolatos "szóvivői" csúsztatásokat lemásolni!!
A normális látja az igazságot!!
kerub
Jól mondta tegnap az egyik képviselő: A nyereség a külföldi befektetőkké, a veszteség a magyar adófizetőkké. Magyarországnak nem miniszterei vannak hanem felszámoló biztosai.
bombi02
Észre vettétek? Úgy állították össze, hogy lehessen vele zsarolni. Ha nem szavazod meg, a gyerekek és idősek bánják, a távfűtés áfája nem csökken... ilyen mocskok, ezek érintik a legjobban az embereket érzelmileg is és anyagilag is. Aki nem szavazza meg az az emberek ellen van. Szemetek, erre játszanak, ez is a kampányuk része. Minden családot érint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.