A hajléktalanok ellátását már jövőre ellehetetlenítik a költségvetésben szereplő drasztikus normatíva-megvonások, a hitelüket törleszteni nem tudó szegény családok katasztrófája egy-két év múlva ölthet tömeges méreteket, a közműtartozás miatt otthonukban halálra fagyók ügyében a tavalyi ígéretekhez képest alig történt valami - a Máltai Szeretetszolgálat vezetőjével, Vecsei Miklóssal beszélgettünk.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@csucsupe: /ma, 11.43/ Lesz e még falka, mert az a cél, hogy ne legyen. Üdv.
reallatas
@bigyibogyo: /ma, 11.49/ Tudod mi jut eszembe erről a beszólásodról, annó a Markos egyik kabaré jelenetében elhangzik a kérdés, a csúf boszorka felől, hány éves vagy te kisherceg? Válasz: 27! És még hiszel a masékben?
csucsupe
@bigyibogyo: Nem kell a varázsvessző...csak egy kis szakértelem, na meg visszavenni az ellopott sok száz milliárdot!
reallatas
@csucsupe: No jó a meglátás, csakhogy a következők is úgy járnak el, ha netán vissza babám lenne is, de a közbeszerzés mai gyakorlatát nem felejtenék el nyugodj meg. Vagyis közben szerzek most én is valamit. Ez sem az ő bőrükre menne ám!
bigyibogyo
@reallatas: meg mindig elhangzik neha a 2/3 -os fidesz kormany, sokan ugy gondoljak hisznek a meseben az emberek. es milyen igazuk van

@csucsupe: ugy erted ha a szakerto a kormany akkor hirtelen megvaltoznak az emberek az orszagban?
csucsupe
@bigyibogyo: Tévedésben vagy..nem lop az egész ország..csak akik azt tanulták abból éltek mint Marci hevesen több mint 60 évig! az Mszp-szadesz bandéria az alapján osztja a poziciókat(munka helyett), hogy ki vállal több lopást, csalást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.