Három vádlott esetében súlyosbította a Debreceni Ítélőtábla az olaszliszkai lincselők büntetését, részben helyet adva a fellebbviteli ügyészség indítványának. A nyolc vádlottból hárman életfogytig tartó szabadságvesztést kaptak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csubaka
Az a hülye aki erre a hírre úgy reagál, hogy "rasszisták"!
Csubaka
Ez most a legmenőbb káromkodásuk. Azelőtt azt mondták, hogy a "rák egye ki a beledet". De az nem jött be. Ha a rasszistát kimondják akkor viszont egy csapat ballibes újságíró lihegi őket körül azonnal.
cadmagician
@cadmagician: valakinek mondani kell, mert nem nagyon hallom fentről, hogy szót emelnének, hogy mi is is van... :)
csutak
Azt hiszem, hogy most a társadalom és a bíró ítélete találkozott.
Csubaka
@cadmagician: Akkor lámpás!:-))
I'm sorry!
bigyibogyo
remeljuk ennek lesz visszatarto ereje.

@cadmagician: gondolom ironikus vicc volt az elso poszt. miert kellene barkinek szotemelni? bunozok bortonbe kerultek. igy kellene maskor is.
Január
Végre, pont került erre a társadalmilag nagyon veszélyes ügyre, a bűnösök megbünhődnek, sajnos az Édesapát senki sem tudja visszaadni családjának, és remélem, hogy a bírói itéletnek az általános társadalmi visszatartó ereje is érvényesülni fog, az az megszünnek ezek az ártatlan embereket érintő bűncselekmények. /A baleset, hogy lesodorta volna a g.kocsi vezetője a gyereket, nem bizonyitott./
csikknorisz
Az a baj, hogy a legtobb esetben par ev mulva szabadulnak, meg gyilkossag eseten is.
csikknorisz
@Január: Ezt tenyleg igy gondolod, vagy ironizalsz?
Január
@csikknorisz: Pont ez jutott az én eszembe is, a harmadolás jóviselkedés esetén. Azért lehetne szigorítani ezeken a szabadonbocsátásokon ilyen súlyos bűncselekmény esetén.....
Január
@csikknorisz: Ha ironizálok akkor a bíró is azt tette.......
Sajnos a börtönökben csak továbbképzésen vesznek részt a bűnözők, azért egy életfogytiglan talán elrettentő is lehet. Igaz koszt, kvártély, wellness biztosítva a következő 25-30 évre.
csikknorisz
@Január: Szerintem az is szerepet jatszott a dontesben, hogy ez a gyilkossag kiemelt szerepet kapott a mediaban, meg ugy egyebkent a nyilvanossag elott. De hogy ennek elrettento hatasa lenne, nem hiszem. Ha kinhalalra iteltek volna oket, a ciganyok agressziv magatartasan az se valtoztatna.
cadmagician
@csikknorisz: erőszak erőszakot szül. nem kell kínozni senkit sehova. nem kell nagy közönség. ha az ilyen rétegbe elterjed egy hir, hogy a xy rosszat csinált, aztán rá két napra többet sose hallottak rola, lehet többet ér....
csikknorisz
@cadmagician: Nem ugy ertettem. A kinhalalt azert irtam, mert meg az sem lenne elrettento buntetes. Semmi nem az. Ahol olyan van, hogy lebasszak a kezet baltaval, mert lopott, ott senki nem fog tobbe lopni? Dehogynem. Ahol halalra koveznek valakit hazassagtoresert, ott soha tobbe senki nem fog felrekurni? Dehogynem. A buntetesnek semmi elrettento ereje nincs. Az csak arra szolgal, hogy megbunhodjon, aki bunos. Na de igaza van Januarnak, ez a wellness borton nem egy nagy buntetes. Mas odakint sem el ugy, mint ok ott bent.
messzelato
Érdemes lenne elgondolkozni a halálbűntetés szükségességén!
Wik
@messzelato: Nem gondolkodni kellene rajta hanem visszaállitani.
Az ilyen rohadt kegyetlen mocskoknak kijárna a halálbüntetés és nem kellene őket eltartanunk
csutak
Szegedi lévén van börtönőr ösmerősöm.
Szavaik szerint a halálbüntetésnek NEM volt visszatartó ereje. Nem írnám le a kivégzés menetét, de roppant rövid az az idő, amit az elítélt szenvedéssel tölt el. Az ítélet utolsó kihirdetése és a nyakcsigolya törése között nem telik el öt perc!
De egy életfogytiglanra ítélt, aki nem szabulhat, az megismerkedik a magyarok Istenével. Mert lehet kigyúrt állat amikor bemegy, de ha megöregszik, bizony csicska lesz!
És ez elrettetőbb az akasztásnál.
Wik
@csutak: de legalább nem kell eltartani 20-30 évig. és nem szabadulhat 25 év után !

Az ilyen genetikai hulladék nem érdemli meg a levegőt ! amikor meggyilkolták azt a szerencsétlen embert elveszítették a jogot az életre.
csutak
Gond az, hogy nincs munkájuk:(
Igazából csak annak kellene enni adni aki melózik...
ütyek
Kevés embernek adtak büntetést. Aki ott volt és látta az egész esetet, az mind bűnös. Kötelet adnék nekik.
kiscserkész
@bigyibogyo: Ere a fajra, míg ez a kormány lesz hatalmon nem lesz visszatartó ereje. Hiszen ezt neked kel legjobban tudnod.

@messzelato:
Egy év alatt kihalna hazánkba a cigánykisebbség. Ezt akarná?

@csutak: Csak hogy mire meg öregszik mennyi pénzünkbe kerül az nekünk? Inkább az öt perc.Mikkor volt munkájuk akkor sem dolgoztak, és az életkörülményük sem volt különb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.