A jászalsószentgyörgyi férfi azt mondja, évente több százezer forintnyi üzemanyagot lopnak el tőle - az EBH szerint a kitiltás alkotmányellenes

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@jaaa: Talán még annyit, gondolod, hogy a többségi társadalom ismeri s tudja, hogy ez az ember annak ellenére, hogy látensen roma ő jó roma, a másik ember bűnöző roma? Tudod nincs a homlokára írva, s a többségi társadalom nem köteles mindezt a saját netán kisebb nértékű ismerethiánya mentén tolerálni. Ez érthetően természetes jelenség. Akkor lehetne ezt a jelenséget kiküszöbölni, ha végre kölcsönös értelemmel küzdenének ennek a helytelen gyakorlatnak a kiszorítására. De ez ne csak a jogaik harsogásával legyen demonstráland.
zsbela
@reallatas: Üdv.! A Szabálysértési Törvényben lévő 20.000 Ft-os értékhatár is elősegíti a tolvajokat ( származástól függetlenül), mivel ez jegyzői hatáskőrbe tartozik, borítékolható az ismeretlen tettes megállapítása, ha csak nincs használható videó felvétel.
messzelato
@reallatas: Győzzőn a Jobbik és meglátjuk mi lesz az ilyen arcátlan benzinlopókkal.vagy lehessen fegyverrel megvédeni a magántulajdont.Benzin lopás után szabadon kilőhető a rabolló.
reallatas
@zsbela: /ma, 08.42/ Üdv. De itt az is volt, s több mint 28-szor tett is bizonyító jelentést, erre mit lépünk? Mert azt értem, hogy állítólag csak jövő év januártól lesz végre a megélhetési bűnözés fogalma, azaz a szabálysértésnek minősülő tettek szigorítása, tudod az az égbekiálltóan irritáló, hogy a bűnözést meg sem említend, máris a jogokkal harsogjuk tele a társadalmat. Nos a következő aspektusa is felmerül ez esetben, /de már számtalan esetben/ aki autót tud fenntartani, feltételezhető, hogy nem tartozik szorosan a szegény kategóriában. Akkor mégis mi motíválja konkrétan, hogy lopjon feltétlen? Nos én tudom a választ, de pusztába kiálltott szó minden. Sőt még nekem a vala...ba. Ameddig ezek helyre nem lesznek téve, kellő felismeréssel, hatékonysággal addig itt rend nem lesz. A tudatosság viszont virít a napnál is fényesebben, holmi pol. érdekekkel átszőtten.
reallatas
@messzelato: /ma, 08.53/ Hatékony de egy kissé túl durva megközelítés. Elég lenne már az is, ha végre nem a kificamodott reciprok értelmezésű joggyakorlat lenne a mérvadó. S nyilván hatékony végrehajtással párosulna, az igazságosság talaján állva. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.