Tudatosan szítják a feszültséget, egyértelműen provokatív szándékkal jöttek Sajóbábonyba a jobbikosok - közölte újságírók előtt Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Borsi: Én meg abba, hogy Fidesz- Jobbik eléri a kétharmadot és egy új alkotmányt írnak, amibe az MSZP nem fér bele. Úgy ahogyan a Bolgárok teszik a BSZP- vel. Egy 80 éve működő gyilkos pártnak nincs helye a közéletbe. Úgy hogy addig szagold, a szegfűdet még teheted. Mer utána csak Ildikó hátúját szagolhatod.

@bigyibogyo: Mert neked annyira hiányozna egy meg újult SZDSZ kik most az LMP – benn gyülekeznek.

szaboria
@benhur: Annyira gyülölve irsz még megfogsz te lepődni jövöre ,mert már kétszer is lecsszott a Fidesz az első helyről. Még mindig azt mondom több párt kell akkor nem lehet mutyizgatni. Ehez 6-7 pártnak kell bejutni.
Csubaka
Aki megakarja tudni a történtek valós gyökereit nézze meg feltétlenül ezt a videot.
Nem Jobbik, nem a Kurucinfo, és nem a HirTV készítette, hanem a TV2 és a két évvel ezelőtti sajóbábonyi eseményeket elemzi meglehetősen részrehajlás nélkül.
Akkor még hol volt az eseményektől a Jobbik és a Gárda. Egyértelmű a rendőrség és az igazságszolgáltatás érdektelensége és passzivitása, hogy enyhén fogalmazzak. De ha relális akarok lenni akkor a pesti nagyurak egyszerűen leszarják a vidéket az összes problémájával együtt!!!!!!

webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=374159
szaboria
@Csubaka: Az utolsó mondatod a nagy igazság. Ha valami történik csakk akkor szaladoznak a vidékiekhez . Addig nem is foglalkoznak a vidékkel csak pampognak róla, foganatja nincs.
reallatas
Az egyik ott tartózkodó szem és fültanú szerint, az egyik cigányasszony azt mondta, hogy nekik azt mondták, miszerint a gyerekeik bántalmazására jött oda a gárda. Ez már kimeríti az aljas rágalmazás minden aspektusát, hogy igaz e vagy sem nem vitatom, de, hogy túlmutat minden morális negatívumon az tény. Ez az igazi uszítás!!!
kiscserkész
@reallatas: Nagyon is valós, amit az a fültanú hallott. Ez a kijelentés több a helyszínen készült felvételeken is elhangzik.

@szaboria: Bocsáss meg, ha gyűlöletet érzel ki az írásomból a balliberális gárda ellen, de ők azok, akik nagyrészbe felelősek, azért amiért én és még oly sokan dolgoztunk az ország felépítéséé, gyerekein unokáink jövőéjé, amit loptak tőlem tőlük, és unokáimtól. Ezért nem bízok a Fideszbe, sem de ők még mindig jobbak ezektől, de igazán a jobbikba bízok. Tudom, semmilyen aljaságtól nem riadnak, vissza ezt bizonyítja a hétvégi események is, hiszen ere lettek kiképezve nyolcvan éven keresztül ez, amihez igazán értenek, de egyszer mindenek vége szakad, és ez hamarosan itt lesz. A meglepetés most őket éri. A meglepetést a sok becsapót kifosztott embertől kapják. Saját kondérjukba főzik meg őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.