Gazsó Ferenc szerint a magyar társadalom tűrőképessége végső határán van. Ha a következő kormány nem csinál sürgősen valamit, könnyen robbanhat a felgyülemlett feszültség. Az egyik legfontosabb feladat újratárgyalni a multinacionális cégekkel a működési feltételeiket. A szociológussal az oktatási rendszer fenntarthatatlanságáról is beszéltünk.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Őrületesen el van szúrva ez az ország! Totálisan kiszolgáltatták eladták a multiknak. Sajnos a szomorú vég következik szerintem, a multik ugyan miért engednének monopol helyzetükből a következő kormánynak? Miért érdekelné őket Kis Pista, Nagy Jóska?
szaboria
Olvasva a cikket csak egy kérdésem van ha a gyermekek létszáma évrőlévre csökken akkor miért kel a felső oktatába anyi hallgatót felvenni mert. vannak akik nem is fejezik be, vagy tudok olyat is,hogy az előév után átment egy másik szakra az sem tetszet most már a harmadik szakra jelentkezett és má razt is abba hagyta.A szakmunkás képzést valamiért nagyon elhanyagolták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.