A H1N1 egy évek alatt gondosan megtervezett bináris katonai idegméreg-fegyver! Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani!

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
luciferi
E cikk írójának nem kicsi baj van a fejében, részvétem a családnak.
barew7
Miért? Tele van a világháló ilyen témájú oldalakkal. Lehet válogatni!
www.conspiracycards.com/categories.htm
SELIG
Ez nem normális. Nekem van olyan ismerősöm, aki ezt el is hiszi, mert már régebb óta ezt hajtogatja. És még hányan elhiszik ezt.
Idióták.
szocdem
Remélem a cikk szerzője nem olyan fertőző mint a H1N1. Ha igen, azonnal karanténba vele!!!
szabosa
.... pedig sajna jobb ha elhiszitek mint sem, mert ennek több mint a fele igaz.
pl. a tervezett tömeges népirtás igaz, és ez nem kimondottan Magyarokra vonatkozik, hanem mindenkire :(((
- minden esetre én nem oltattam be magamat és aki hasonlóképpen járt az nagyon vigyázzon azokkal aki igen mert azok fertőznek! - ez nem vicc!
- csak figyeljetek mert hamarosan egyre több minden fog napvilágra kerülni csak ne legyen későn :(( - én óvatosságra intek mindenkit!
gcsabi
Ahogy a klasszikus" cihiáter-vicc" is mondja: attól hogy fóbiád van még üldözhetnek.....
Selkirkrex
@szabosa: elolvastam, minden szavával egyetértek! Jó, hogy ide linkelted. Ezt próbáltam eddig elmondani, de néhány okostojás csak fújja a maga hülyeségét!
reallatas
Márpedig hiszi nem hiszi, igen sok motíváció van már eddig is, ami sajnos logikussá teszi adott esetben, hogy mindezen azért el kell gondolkodni.
picike
@szabosa: aki be van oltva mostmár az fertőző lenne ? szerintettek ez elképzelhető.? Van aki szerint igaz és én is elhiszem .Már alig merek közlekedni
orogordog
@picike: Miért a vírust oltják, azért furcsa nem.

Én a gyerekeimet féltem, az oltottakkal egy légkörbe vannak. Minél többet oltanak annál több a beteg. Így csinálják a járványt, ami amúgy nem is lenne.
ophisz
Egészséges írás ,mert zöldségben nagyon gazdag :D
mandiner
Én nem tudom....de azt tudom és szerintenm ti is..hogy a világválságokat világháborúkkal oldották meg...az most veszélyes lenne...kell valami meggyorsítja a természetes szelekciót..csak a rombolást nem tudom jhogy fogják megoldani hogy legyen mit újraépíteni...
Hunor
Böngésztem a YouTube-on, Csak úgy...

Ezt találtam:

Interjú a finn egészségügyi miniszterasszonnyal angol nyelven, spanyol felirattal.

Sokan megértik, szépen mondja az angolt.

Említi a Big Farma (vszeg Pharma) nevet. Kik a tagjai?

@szabosa Bölcs a megállapításod.
zsuzsu
..azt azért lássuk be ,ez a cikk nem egészséges elmére vall.Nem oltattam be magam ,de nem az ilyen idióta megnyilvánulások miatt nem. A cikkírónak azért ennyire nem kellene beszarni ,csak nem fél a zsidóktól hogy törlesztenek a családjának ,vagy csak elgurult a gyógyszere..
bigyibogyo
@zsuzsu: kispalya a kommentekhez kepest :)
szabosa
@picike: ... a minap a televízió is foglakozott a kérdéssel és igen, ott is elhangzott, hogy a beoltottak is fertőznek. Erről én ugyan lemaradtam de a "hitetlenek" mesélték akik eddig lehurrogtak szavaimért....
szabosa
@orogordog: nem vagyok gyengén elmélyült de nem értem ezt a mondatodat:
"Miért a vírust oltják, azért furcsa nem."
- csak mert minden esetben a vírussal oltanak be csak éppen egy legyengített vírussal, hogy a szervezet károsodás nélkül fel tudjon készülni és előállítsa az ellen anyagot valós, ártó vírussal szemben. Ebben az esetben magam sem értem igazán de nyilvánosan, szakemberek nyilatkozták, hogy a beoltottak fertőznek! :((
- nem is olyan gyenge az a vakcina..... gyorsabban serkenti a szervezetet a védekezés kialakítására? - vagy esetleg egy más betegségben legyengült szervezetet hamarabb taccsra vág? a gazdájával együtt? :(( nekem itt valami sántít....
- de azért vannak a hírek, hogy azokban molyoljunk kedvünkre..... :))
szabosa
"Az is le van fektetve egy dokumentumban – melyet Obama elnök Egészségügyi és Népjóléti Minisztériumának titkára, Kathleen Sebelius írt alá –, hogy a gyógyszergyártó cégeknek mentelmi joga van abban az esetben, ha pert inditanak ellenük az oltóanyag által kiváltott halálesetek vagy megbetegedések kapcsán."

- már önmagában ez is elgondolkodtató.... :(
loncsi35
Mi nem oltatunk , nem ezen cikk miatt, mostmár azért tényleg emberke legyen aki eligazodik, a WHO szerint a legjobb minősités kapta a magyar vakcina./ mostmeg /kontra a beadott oltóag.fertőz((( , na igen a védőoltás,ahogyan már itt megfog.-ta vki. mindig igy készül legyengittek v. előlt virus, vagy tojásban, vagy sejtkulturában kitenyésztve,beoltás után szerevezetünk elkezdik termelni az ellenag.-ot ,immunizálodik,igy kialakult a virussal szembeni elleállóképességünk, ha ez amit itt leirtak igaz lenne, már sokan nem élnének.Akkor most legyek okos anya és vállalja be a felelősséget oltatom-e ,avagy nem .gyermekeimet.,?! lehet kapok hideget -meleget vállalom, s remélem jól döntöttem.
Lajos10
Így igaz de még nem ismeritek az anyósom ő aztán az igazi vegyi fegyver főleg egy jó kiadós bableves után .Az amerkaiak is és izrael is érdeklődött ingyen adnám de túl veszélyesnek tartották és a nyakamon maradt .Esetleg a fideszt nem érdekli?
loncsi35
@lajos 10: van üzleti érzéked, szegény anyós "képességét" a magad javára kamatoztatnád?))))
Lajos10
@loncsi35: Én nem üzletelek főleg ilyen veszélyes dolgokkal de ingyen fel ajánlottam mert úgy látom van rá igény.
picike
@szabosa: Köszönöm a válaszod a kislányom is mondta ,mivel őket is beoltották a munkahelyen gyerekeket iskolában ő is ezt mondta,hogy ők mivel be vannak oltva ők fertőznek, én nem oltatom be magamat akkor se ,de mindenkit kerülök a családban is a puszival is .de ezt tudom elég lesz e igy a számomra,visszont én erősen gondolkodom,de nem merem be oltatni magam
szabosa
:( .. az enyémről nem is szólva és még oltva is van! Mondtam is neki:
távozz tőlem sántán! Még megfertőzi a családot... én sem oltattam és a gyerekeket sem... tudom, hogy jól döntöttem de ilyen potenciálisan veszélyeztetett környezetben, hogy tudom őket megvédeni, magamról már nem is szólva. :(
picike
@orogordog: a gyerekek sem akarták oltatni magukat,de a munkahely és az iskola tette kötelezővé az oltást, nagy a félelem bennem is. Én akkor sem kérek belőle,mert nem bizom az anyagban ,reménykedem nagymértékben
loncsi35
@bigyibogyo: nem véletlenül , mert jókat lehet....D
mandiner
Picike..itt valami gubanc..senki nem tehetette kötelezővé!!!!Főleg az iskola nem! Mi a suliban csak aszülő jelenletében merünk oltatni, írásbeli engedélyt sem fogadunk el!!
mindenlében
csak azt nem tudom, most moziban vagyok-e egy lerágott-csont szerű filmet nézve, vagy a pszichiátrián?
51kacsa
@barew7: azt a sok sz@rt amit a neten találsz, mind el is hiszed?! Akkor Veled sincs minden rendben.

@ophisz: azért nem adnám oda egy nyuszinak, merz falnak megy tőle!

@mandiner: így igaz, szabál az szabál, csak a szülő jelenlétében lehet oltani a suliban!

@mindenlében2kanál: a sárgaház bezárva, mint tudod, így az egész ország lett egy diliház, ami tele van kezeltekkel és dokikkal, akik semmiben nem különböznek a betegektől! Szebb jövőt!
messzelato
@gcsabi: Attól hogy skizofrén vagy még nem biztos hogy nem üldöznek!
messzelato
@szabosa: Anyósom kőhajításnyira lakik tőlünk.....tudom mert kipróbáltam :)
Pedig múltkor is átjött és mondta, hogy csak addig marad míg mi szeretnénk.
Én kérdeztem tőle hogy már azt sem várja meg míg a kávé lefő?
Azért múltkor is mikor megérkezett mondtam neki:Anyuka ma maga választhat!
-Mi közül fiam?
-Hát hogy melyik úton vigyem haza.

Készítettem neki egy sósavas fürdőt....gomdoltam igy gyorsabban oldódik a probléma.
51kacsa
@messzelato: ez a vicc arra "hajaz", amit én ismerek: " anyóka tolja a bringát, a rend őre megkérdezi: - mama, hová megy? - fiam megyek a temetőbe.-
erre a rendőr: na, ja, és ki hozza vissza a biciklit?
szabosa
@messzelato: :)))
- mi a temető mellett, vagy vele szemben lakunk, 10m :))
Anyós átment du.14:00 körül és 17:00 kor még nem jött haza.
Párom elkezdett aggódni, hogy hol van ilyen sokáig, mondtam nyugi, hazajön.
- de mi lesz ha történt vele valami és nem jön haza.
- akkor kipakoljuk a szobáját és elkezdünk festeni, tapétázni :)))
barew7
@51kacsa: Mielőtt minősítesz valakit, figyelmesen olvassad el, és értelmezzed, hogy mit is írt tulajdonképpen! A hit és a figyelemfelkeltés szándéka két különböző dolog! Egyébiránt meg én teljesen rendben vagyok agyilag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.