Meghalt egy hatvan év körüli cukorbeteg férfi kedden reggel a szombathelyi Markusovszky kórházban, a szervezetében kimutatták a H1N1 vírust. Szerdán a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetben elhunyt egy női fogvatartott, valószínűsíthető, hogy az új vírus volt a szervezetében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
A szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetben valószínű,hogy más szervi bajban húnyt el egy hölgy fogvatartott, annál is inkább, mert egy zárt intézetről van szó és ezt maguk az intézetvezetők jelentették ki korábban, hogy a börtön jellegénél fogva sokkal védettebb a "járványokkal" szemben.Egészségügyi miniszterünk pedig sokkal jobban tenné, ha televíziós szereplése helyett megtenné azokat a szükséges intézkedéseket amiket ilyen esetben egy szakminiszternek meg kell tennie! A televiziós szereplésre felkérhetné tárcája szóvivőjét, úgy mint a kormányszóvivő,bár Szollár Domokos már úgy viselkedik, mintha maga lenne a miniszterelnök.Bizony nálunk, Magyarországon az utóbbi időben mintha felcserélődtek volna a szerepek, nem de bár??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.