Mesterházy Attilát ajánlja miniszterelnök-jelöltnek az MSZP országos elnöksége a választmánynak. A jelenlegi frakcióvezető fiatal, beszél nyelveket, kitüntetéssel végzett. Hátránya viszont, hogy neve felmerült a Zuschlag-ügyben is. FN-kisokos Mesterházyról.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petmail13
@furfang: Jóó de sok ilyen okoskodó MSZP-nek ilyen Molnár félék kellenek:) hidd el:)
furfang
@petmail13: Sőt nemcsak elhiszem, hanem látom, olvasom, hallom. De mi van akkor, ha egy Molnár-féle a dumájával megnyeri a választást, de elveszejti az embereket, pontosan úgy, mint Gyurcsány tette? Még egy ilyen etapot nem bír ki ez a nép, már most is beledöglött félig! Ez nem focimeccs!!!!
furfang
Itt nem " szavalóverseny" ki tud nagyobbat, lehengerlőbbet hagosabban, és gyorsabban mondani, hanem egy országot kell megtartani ebben a rettenetesen nehéz helyzetben!
mandiner
Szerintem kisnóblizták))) Ki a fene akar lyukas ladikkal nekivágni az óceánnak?))) azt mondták a Msterházynak hogy akár mit dugsz te vagy a hunyó)))
kiscserkész
Pápa sem vállalta a tisztséget? Én pedig azt hittem azért kapta a negyvenezer eurót. Akkor itt már nagy baj van a baloldalon.
kamazuka
Gratula Mesterházynak.

Ahogy így elnézem és miért ne nézném?
Farsangon nem Zorró szeretne lenni?
Csak az a fránya kis álarc hiányzik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.